/Brasov/Doctor

GADIUTA IOANA, CABINET MEDICAL INDIVIDUAL

Bulevardul Saturn 43, Brașov 500440, România

GADIUTA IOANA, CABINET MEDICAL INDIVIDUAL
Doctor
3.8
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJPP+5J Brașov, România
+40 268 317 444
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Mocan
Elena Mocan4 ani în urmă
O recomand cu încredere pe d-na dr. Gâdiuță Ioana. Este o persoană calmă, care te ascultă cu răbdare, dar cel mai important este faptul că dă dovadă de profesionalism. Este o foarte bună ecografistă.
Elena Ramona Nache
Elena Ramona Nache4 ani în urmă
Ieri,pe 16 09 2019 am fost reprogramata la doamna aceasta. Pe ușă scria concediu.Am sunat si-mi spune da,asta este!Dezgust total,mai ales că știa că sunt din Dâmbovița.Tot ce știe taie chitanță ",Abia aștept să merg acasă ".Nu mai spun că nu te întreabă ce istoric ai avut inainte, ce boli,ce operații..Doamnă dragă cum puteți dormi pe pernă?Rușine!
Marcel Nache
Marcel Nache4 ani în urmă
Nu e de recomandat, sotia e din Dambovita, doctora asta a facut programare,sa dus sotia din Dambovita la Brasov si a gasit pe usa ,,concediu,, a sunat pe mobil apoi ia zis ca asta e si cu 2 saptamani inainte o programase la operatie ,(a fost inainte cu 2 saptamani a facut o consultatie,apoi a trimis-o la analize si cand sa dus cu analizele si a sunat, ,,,asta e,,, va dati seama ce medic e , adica sotia a platit biletul pe ,,asta e,, noi nu o recomandam ,daca tot platiti la un medic macar dati banii la un medic cum trebuie.
Andreea Botea
Andreea Botea4 ani în urmă
Karola Bianca Crăciun
Karola Bianca Crăciun5 ani în urmă
Voroneanu Mihai
Voroneanu Mihai6 ani în urmă
Asteria
Asteria2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Dr. Tudorache este o doamnă profesionistă, răbdătoare și îți răspunde până și la cele mai prostești curiozități, fără să te facă să te simți rușinată sau reținută. ❤️
Maria Negrea
Maria Negrea2 ani în urmă
Locații recomandate