/Brasov/Doctor

Cabinet Dermatologie Dr. Negulici-Cristea Violeta

Bulevardul Gării 21, Brașov 500218, România

Cabinet Dermatologie Dr. Negulici-Cristea Violeta
Doctor
3.9
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ5C+XQ Brașov, România
+40 721 087 642
dermatobrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–14
Marți: 13–20
Mirecuri: 9–14
Joi: 13–20
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Marica
Marius Marica2 ani în urmă
Diagnostic gresit ! Mi a recomandat doua cutii de vitamine de la o anumita farmacie naturista. Diagnosticul corect era foliculita si necesita tratament antibiotic.
Andrei Paraschiv
Andrei Paraschiv2 ani în urmă
Programările nu sunt respectate, am ajuns la ora discutata la telefon și erau 2 persoane în fata mea.
Se merge pe principiul, 'așteptați pe hol ca va chemam noi'.
Timofte Madalina
Timofte Madalina2 ani în urmă
Doamna doctor este singurul dermatolog care a putut sa-mi explice ce am si să-mi ofere o speranță ca se poate tratata. Recomandarea mea este sa mergeți la Doamna Doctor pentru ca este la curent cu noutățile si explică foarte bine si calm.
Nicolaie Pavel
Nicolaie Pavel2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea. Doamna doctor este un adevarat profesionist, iar tarifele sunt acceptabile, plus ca are contract si cu CAS. Am fost cu fiica mea, dupa mai multe consultatii la alti doctori, unde am cheltuit foarte multi bani, fara niciun rezultat. In timp scurt a descoperit diagnosticul corect, iar în urma unui tratament prescris de doamna doctor a scapat de o alergie pe corp, care o chinuia de ani de zile.
Va multumim doamna doctor, Negulici-Cristea Violeta!
Petru Popescu
Petru Popescu2 ani în urmă
Cunosc profesionalismul doamnei doctor de cand colabora cu Medicover Bv, motiv pentru care sotia s-a programat astazi la cabinetul dansei pentru ora 12,15. Pacat ca partea profesionala a fost umbrita de modul in care am fost tratati de personal, parca eram piese de mobilier. La ora 12 am sosit si erau patru persoane inainte. La ora 13 asteptam sa iasa ultima persoana de la consultatie si a mai venit un pacient. La ora 13,15, cand a iesit pacientul din cabinet am avut surpriza sa fie chemat cel care venise la o ora dupa noi. Multumim ca nu ne lasati sa uitam trecutul.
Sotia nu a mai rezistat si am plecat.
Teo M
Teo M2 ani în urmă
Mi-a prescris pastile antistres și siropuri ceea ce nu avea deloc legătura cu condițiile tenului meu. Totusi am zis sa încerc ca poate problema vine din interior așa cum spunea ea, dar tratamentul nu a dat niciun rezultat! Aveam impresia ca ma aflu la nutriționist nu la dermatolog 😅 Plus de asta nici nu te informează concret cu diagnosticul pe care ți-l pune, iar când i-am cerut o rutina de skincare mi-a bifat în graba o hârtie de la un brand cu care colabora. Nu așa se face.
Cristina Mănăilă
Cristina Mănăilă2 ani în urmă
Am ajuns la acest cabinet cu gândul de a mai încerca o dată....
După numeroase încercări eșuate(timp de șapte ani) , tratamente costisitoare și doctori de renume din Brașov , am găsit în acest cabinet un doctor competent, care a văzut mai departe de tratamentul standard și care a înțeles încă de la prima întâlnire adevărata problemă. Deși eram obișnuită cu sume astronomice, aici am fost plăcut surprinsă.... Pe lângă costurile foarte mici ale tratamentului , mi s-a recomandat să iau trimitere de la medicul de familie, pentru a nu plăti consultația! (Surprinzător!!!)
Primele rezultate au apărut în mai puțin de o lună, de la o consultație la alta fiind îmbunătățiri vizibile(acum sunt la a patra lună de tratament, care a fost dozat și ajustat în tot acest timp) . Am înțeles și faptul că o problemă nerezolvată in șapte ani, nu dispare peste noapte, cu o singură pastilă minune!
Mă bucură faptul că există un astfel de DOCTOR, care m-a ajutat enorm și căreia îi mulțumesc din tot sufletul!
Alexandra pavel
Alexandra pavel2 ani în urmă
O experienta neplacuta. Ea trateaza totul cu vitamine, bani si timp investit aiurea. Nu da explicati concrete...Mi-a administrat o supra doza, cand am fost sa le iau de la farmacia trimisa de ea, farmacista a zis ca nu este normal ce mi-a dat...si ca nici un om normal nu ea atatea pastile. Dupa doua zile am inceput sa ma simnt rau, si mi-am sunat doctorul de familie, s-a mirat de ce pastile poate sa imi dea.
Locații recomandate