/Brasov/Doctor

Viva la Vida Bistro-Hostel

Strada Michael Weiss 13, Brașov 500031, România

Viva la Vida Bistro-Hostel
Doctor
4.6
845 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVR+F8 Brașov, România
+40 726 385 122
vivalavidabv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dragos Lazarescu
Dragos Lazarescu2 ani în urmă
Servirea a fost buna, ospatarii prompti, dar sapunul lipsea de la toaleta, atat la femei cat si la barbati (un mare minus, in special in pandemie). Burgerii au avut gust bun, insa chifla era din cauciuc. A fost o aventura sa o tai, chiar si dupa inlocuirea cutitului.
Cosmina Grigoroscuta
Cosmina Grigoroscuta2 ani în urmă
Mâncarea este delicioasă, iar servirea rapidă de fiecare dată. Pe lângă asta personalul este bine calificat iar atmosferă este relaxantă!
Recomand cu drag!
Ivaylo Marinov
Ivaylo Marinov2 ani în urmă
Personalul a fost foarte bun, dar am asteptat o ora si 15 min pentru comanda.
Narcis Fatu
Narcis Fatu2 ani în urmă
Mâncare diversă, foarte gustoasă, preturi bune, ambient plăcut, personal politicos!
Ioana J
Ioana J2 ani în urmă
O experienta destul de rea. Am asteptat aproape o ora ca sa ne vina mancarea. Pastele comandate au venit gresite, iar aripioarele erau extrem de grase. Nu s-au putut manca. Nu am mai cerut alte paste deoarece deja trecuse mult timp pana ni s-au adus preparatele, nu mai avea rost sa ne mai complicam. De asemenea, personalul niciodata nu inchidea usa de la intrare, venea frigul fix spre noi, a trebuit de doua ori sa ma ridic eu personal sa o inchid deoarece nimeni nu o facea.
La sfarsit am primit un biletel de 'recenzii' gata completat, cu 5 stele pentru toate serviciile. E bine ca am cerut noi totusi un pix, desi ar fi trebuit sa ni se fi adus, ca sa ne trecem adevaratele recenzii.
Nu ne vom mai intoarce prea curand la acest local.
Bogdan Papuc
Bogdan Papuc2 ani în urmă
A fost o experiență groaznică salvată parțial doar de unul dintre chelneri. Bogdan este un bun profesionist și a încercat pe cât posibil să îndrepte lucrurile, iar cele trei stele sunt exclusiv meritul lui.
Cert este că nu o să mă mai întorc aici și nici nu voi recomanda localul.
Ce a mers prost? Aproape tot! Colega lui nu cunoștea meniul și m-am trezit cu preparatul greșit pe masă. Bogdan a fost extrem de amabil și a schimbat preparatul conform comenzii inițiale. Din păcate șnițelul era plin de ulei și fără gust, iar salata acompaniatoare a sosit când deja terminasem de mâncat. Atrăgându-i atenția asupra acestui fapt, replica domnișoarei a fost sublima: nu ea a făcut salata cu întârziere.
La final am fost totuși plăcut surprins că pe nota de plată nu se afla nici salata și nici șnițelul. Este lăudabilă stăduința lui Bogdan de a îndrepta lucrurile, dar este prea puțin. Un om, oricât de bine intenționat ar fi, nu poate schimba experiența pe care colegii lui și tot localul o oferă.
Carina P
Carina P2 ani în urmă
Mancarea acceptabila si preparata rapid, insa personalul lasa foarte mult de dorit. Am asteptat 20 de minute ca sa ne aduca restul!
Alexandra Damian
Alexandra Damian2 ani în urmă
Au mâncare foarte bună și ne-am simțit foarte bine.
Locații recomandate