/Brasov/Doctor

Cabinet Doctor Sorin Gulea

Strada Aninoasa 3, Brașov 500085, România

Cabinet Doctor Sorin Gulea
Doctor
4.2
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHXX+J6 Brașov, România
+40 722 523 282
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florin Manea
Florin Manea2 ani în urmă
Profesionist si expeditiv
Adrian Curuti
Adrian Curuti2 ani în urmă
Ferm, decis, profesionist. Parca ti-ar lua durerea cu mana. Are multa experienta !
Ramona miron
Ramona miron4 ani în urmă
Nu il recomand! Am fost la dansul cu micutul de 2 ani carea avea otita. I-a recomandat tratament cu antibiotic la care a facut alergie si pe care i l-a schimbat. Dupa 2 satamani a reaparut aceeasi otita si surpriza acelasi tratament + antihistaminic pe care iar a trebuit sa il schimb. Cand vezi ca face mai mult rau decat bine de ce ai merge pe aceeasi formula? Dupa 2 saptamani de antibiotic am ajuns internati in spital cu diagnostic de amigdalita pultacee pentru care antibioticele recomandate pana atunci erau absolut ineficiente. asadar, sa recomanzi atata antibiotic fara un exudat si o antibiograma plus sa continui sa il dai cand pacientul iti face alergie si ajunge la urgente...asta nu e medicina.
In plus, Nu ai ce cauta la dr.Gulea cand ai copii mici, metodele acestuia sunt de acum 30 de ani iar copilul poate ramane speriat.
Ion Cornici
Ion Cornici4 ani în urmă
Dupa 5 ani de tratamente primite de la Brasov si Cluj pt. dureri de cap permanente si intr-un final cu o operatie la privat de sinuzita, toate aceste fara rezultate. Am ajuns si la Dr. Gulea care a studiat dosarul cu CT-uri si consult. raspunsul a fost explicit: ca trebuie sa ma trimita la Tg. Mures. a fost decizia corecta a Domnului Dr. MULTUMESC mult pt. tratamente si pt. tot. acum si copii mei tot la dansul merg.
Maria Balaceanu
Maria Balaceanu5 ani în urmă
Un doctor foarte bine pregatit si cu o voce calda si ferma.M-am simtit foarte bine.Asi dori sa fie in Romania cat mai multi doctori cs dansul.Multumesc frumos d-nul doctor!Sa ne traiti multi ani!
C A
C A5 ani în urmă
Profesionist desavarsit. Una dintre cele mai placute experiente ca pacient. Pe mine m-a vindecat. Ii multumesc.
Ianis Botonog
Ianis Botonog5 ani în urmă
Din cauza ta am ajuns sa fiu internat in spital bulangiu ochelarist
Clau Klau
Clau Klau2 ani în urmă
Jale!!!! Îmi pare rău că am fost la el...
Locații recomandate