/Brasov/Doctor

GMedical Cabinet obstetrica-ginecologie

Strada Bihorului 9, Brașov 500209, România

GMedical Cabinet obstetrica-ginecologie
Doctor
4.8
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ35+XH Brașov, România
+40 268 567 567
gmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela kiss
Mirela kiss2 ani în urmă
Multumesc doamnei dr. Galitianu Anca pt. profesionalismul, caldura si implicarea cu care-si face meseria!
Merg la dumneaei de peste 10 ani si voi continua cu toata increderea!
Recomand cu caldura serviciile GMedical pentru calitatea actului medical si personalul profesionist de la receptie pana la d-na doctor!
Lascu Loredana
Lascu Loredana2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de doamna doctor galiteanu anca chiar.daca am fost.pentru prima data am fost.primita cu mare caldura voi merge de cate ori va fi nevoie la dansa respect pentru toata echipa Felicitari !
Magdalena Rusu
Magdalena Rusu4 ani în urmă
Nici nu mai stiu de cati ani merg la doamna dr.Galiteanu,dar de multi ani..tot ce stiu este ca am recomandat-o cunoscutilor si o voi recomanda oriunde,oricui atata timp cat va profesa.Un om atat de bland,rabdator,profesionista, explica totul in detaliu,nu merg cu frica,am o incredere maxima in ea,cine ar spune contrariul ar minti cu nerusinare.Va pup si va imbratisez.Si nu uit fetele de la receptie extraordinare si ele🤗
Simona Lepadatu
Simona Lepadatu4 ani în urmă
Doamna doctor Galitianu este un medic foarte bun. Profesionalism, punctualitate și seriozitate. Recomand din inimă!
Alexandra Imre
Alexandra Imre6 ani în urmă
Sunt pacienta doamnei doctor de 7 ani, de fiecare data s-a purtat exemplar, foarte blanda, nu m-a repezit niciodata, mi-a explicat pe intelesul meu orice nelamurire aveam. Cu ajutorul dumneaei sunt acum insarcinata. Recomand din tot sufletul
Loredana Cotovan
Loredana Cotovan6 ani în urmă
Recomand !! Se intra mereu la ora la care esti programata iar echipa( de la receptionera si pana la d.na doctor) este de nota 10. Un alt aspect foarte important de care se tine cont este explicarea afectiunilor pe intelesul pacientei astfel ca nu vei pleca acasa si vei cauta pe google sa intelegi ce ai.
Gabriela coneac
Gabriela coneac2 ani în urmă
Recomand GMedical din Brasov. S au respectat normale sanitare :dezinfectare ,luata temperatura si papucei de unica folosinta.Am fost foarte placut surpinsa de caldura cu care am fost intampinata de doamna receptionista
Eugenia Popa. Am avut parte de o experienta foarte frumoasa din partea doamnei doctor Galiteanu .Profesional nu am ce sa i reprosez.Am fost ptr prima data si ma voi intoarce cu drag.Rabdarea de a asculta a doamnei doctor dar si a raspunde intrebarilor puse este o calitate care imbunatateste serviciul profesional de necontestat.
Va multumesc din suflet.
Recomand cu drag.
Sanatate maxima echipei si pacientelor!
Cristina Vasile
Cristina Vasile2 ani în urmă
Mi-a placut clinica. Personalul este amabil si receptiv la nevoile pacientilor. I-am explicat doamnei doctor Cristea Tatiana ce anume am nevoie si dansa chiar a avut rabdare sa verifice niste analize medicale si sa imi faca niste recomandari.
Locații recomandate