/Brasov/Doctor

Fixelli

Strada Doctor Victor Babeș 32, Brașov 500073, România

Fixelli
Doctor
4.8
158 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2X+GQ Brașov, România
+40 770 492 176
fixelli.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Cătălin Jugănaru
Cătălin Jugănaru2 ani în urmă
Ok-ish…Stafful suferă foarte mult la întâmpinarea oaspeților, abia ce-ti raspund la buna ziua, in rest all good.
Sebe George
Sebe George2 ani în urmă
Meniu super cu opțiuni vegan, gătite cu multă grijă. Servire rapidă.
Iulia Stroia
Iulia Stroia2 ani în urmă
Din păcate nu am plecat de la terasa locației din prima când am fost primiți cu "dacă găsiți loc puteți sa rămâneți" deși terasa avea locuri vizibile iar fraza o consider foarte rece atunci când cineva vine să se simtă bine consumând produsele tale în cadrul localului. Apoi ajungi la bar unde trebuie sa dai comandă și sa o duci singur la masa pentru că este self service (pentru unii clienți) alegi dintr-un meniu al zilei care e o idee foarte faină ca să ai mereu produse proaspete doar că persoana de acolo îți zice pe un ton de 2 lei să îi aduci farfuriile înapoi după ce termini 🙃🙂 dacă e autoservire de cantină, puneți prețuri de autoservire. Pe lângă asta e foarte deranjant faptul că prăjiturile nu au gramajul scris în meniu ceea ce nici nu cred că este legal și nu sunt tăiate și cântărite dinainte iar toate astea se fac ochiometric 👀. Apoi prăjiturile mai ales cheesecake-ul nu sunt puse în frigider sau măcar dacă sunt în aer liber să fie acoperite cu boluri. Prăjiturile au fost decente ca și gust sper doar să nu apară surprize din cauză că nu au fost puse la rece. Nu recomand acest restaurant și consider ca dacă ar avea intenția de a își îmbunătăți serviciile, atunci când clientul pare nemulțumit, ar întreba ce este în neregulă sau ar avea o secțiune de recenzii pe Facebook. Am venit la acest local pentru ca este lăudat în cercul meu de prieteni care comandă acasă dar am rămas dezamăgită de atitudinea personalului și de modul de păstrare a mâncării.
Andrei Lupu
Andrei Lupu3 ani în urmă
Un local foarte cosy pentru servi o cafea și un mic dejun, care dispune de o gradina interesanta. Atmosfera, atunci când nu este aglomerat, este foarte plăcută. Muzica, cât și volumul sunt potrivite stilului localului. Recomand micul dejun cu oua ochiuri și spanac, am testat și meniul cu cârnați de mangalita dar mi s-au părut a fi mai degrabă cabanosi. Cafeaua a fost bună.
Alexandru stefanescu
Alexandru stefanescu2 ani în urmă
O locație amenajata drăguț, dar neprietenos personalul, cu autoservire și timp de așteptat.
Silviu Caraciuc
Silviu Caraciuc2 ani în urmă
Mancare buna, chiar interesanta as putea zice, fiind prima data cand mananc intr-o locatie cu astfel de specific.
Andrei Pintilie
Andrei Pintilie2 ani în urmă
Locul perfect pentru pasionatii de biciclete dar si pentru bautorii de cafea de specialitate. Curtea este foarte faina. Poti merge cu un grup mare de prieteni. In fiecare saptamana au evenimente speciale.
Calin Muntenita
Calin Muntenita2 ani în urmă
Un loc tare fain de mâncat ceva bun și sănătos sau de băut o cafea în minunata grădină. Oamenii de aici sunt un plus localului ce te fac să simți starea de brașovean.
Locații recomandate