/Brasov/Doctor

Spitalul Militar de Urgență ”Regina Maria” Brașov

Strada Pieții 9, Brașov 500007, România

Spitalul Militar de Urgență ”Regina Maria” Brașov
Doctor
4
103 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
JHVX+WX Brașov, România
+40 368 464 210
smubrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
MATEIUC MARIANA188 zile în urmă
Am accesat serviciile Spitalului Militar Regina Maria din Brașov în luna septembrie a.c. pentru tratarea și operarea unui carcinom facial.
Am fost tratata de catre Doamna doctor Sabina BIRIS. Am avut o experienta excepțională prin grija, empatia și profesionalismul Doamnei Sabina BIRIS. Serviciile și dotările Spitalului au fost la cele mai înalte standarde.
Mulțumesc întregii echipe pentru atenția acordata.
Eugen Munteanu
Eugen Munteanu2 ani în urmă
În urma unui eveniment neplăcut ajuns la acest spital secția urgente , mai precis cu o fractură la măna dreaptă, am fost luat în primire si consultat de o adevărată echipă medicală condusă de medicul Ciubotari Alexandrina și medicul ortoped Cristian Mihăilică ii felicit pt profesionalismul lor
Ana Amaritei
Ana Amaritei2 ani în urmă
Aseara fiica mea s-a prezentat la serviciul de urgenta unde a fost intimpinata de o individa,care se credea medic.Fiica mea i-a expus motivul pt care se afla acolo,durerile insuportabile...Replica individei a fost"Esti cadrul militar"? "Stii ca este craciunul"?.....Astfel de tate, dezumanizate,lipsite de empatie carvocabusuburban nu au ce cauta intr-un spital de stat.
Casuta Livada
Casuta Livada2 ani în urmă
Curat, ordine, cozi diferite pentru cei cu programare si pentru cei fara programare in vederea vaccinarii pentru Covid. In perioada asta nu stiu daca mai sunt cozi. Oricum a mers repede. Este o institutie de incredere.
Maria Moroianu
Maria Moroianu2 ani în urmă
Am mers la acest spital prezentand o urgenta, dar pregatirea personalului medical a lasat de dorit. Dupa completarea a nenumarate aspecte inutile, precum prenumele mamei si al tatalui, mi-a fost verificata tensiunea de doua ori, apoi a trebuit sa astept doctora 30 de minute. ''Nu stim cand vine'' a fost raspunsul asistentei. In sala de asteptare, 6-7 asistenti faceau glume galagioase, folosind un vocabular despre care n-am cuvinte. O stea este mult prea mult pentru acest personal. Oare chiar asa se gestioneaza urgentele?!
Andrei Claudiu
Andrei Claudiu2 ani în urmă
Azi am fost cu soția la urgente ! Un colectiv frumos, dar asistenta in roz, un om si un asistent deosebit ! Mulțumim pentru tot ajutorul acordat, in special domnișoarei asistente in roz! Se vede ca iubește tot ceea ce face si empatia pentru pacienti este prezenta! Un exemplu bun de urmat ! Un colectiv frumos ! Recomand cu încredere acest spital !
Viorel Georgiu
Viorel Georgiu2 ani în urmă
Obișnuiesc să îmi fac anual analize medicale. Anul acesta, datorită unor împrejurări mai neplăcute, mi-am făcut analize medicale mai complexe. Nu am venele prea pronunțate, așa că mai am uneori probleme la recoltarea de sânge. Însă, de această dată, am avut norocul să beneficiez de serviciile asistentei medicale Mirela Apetrei, o doamnă distinsă, amabilă și o bună profesionistă. Îi mulțumesc frumos pe această cale.
Bianca-Iuliana Matei
Bianca-Iuliana Matei2 ani în urmă
Aș oferi chiar zero stele... Și o bilă neagră pentru asistenta doctorului Lostun.. De la orl..
Recunosc că am venit fără programare, dar aș fi dorit să plătesc pentru o consultație... Fiind cu o durere de ureche de câteva zile... Am mai fost și la spitalul astra, tot așa pentru a plăti.. Dar era închis... Consider că... dacă nici cu bani în mână nu suntem băgați în seamă... La ce mai există acel cabinet... Asistenta a fost foarte indiferentă peste problemele celor ce așteptau deja pe holul de așteptare.... Păcat.... Am plecat foarte dezamăgită și cu siguranță nu voi mai reveni niciodată!
Lorena Bianca Popica
Lorena Bianca Popica2 ani în urmă
Experienta mea în raport cu serviciile medicale , cu intervenția chirurgicala efectuata de dr Gheorghe David, a fost una pozitiva. Domnul doctor este un profesionist desăvârșit și un om nobil cum rar întâlnești. Ii mulțumesc si-mi exprim recunostinta fata de dansul, în acest mod.
Locații recomandate