/Brasov/Doctor

Cabinet Doctor Antonya Livia

Strada Brândușelor 60, Brașov, România

Cabinet Doctor Antonya Livia
Doctor
3.5
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ3F+F3 Brașov, România
+40 723 187 890
ginecologie-antonya.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–13
Marți: 14–17
Mirecuri: 14–18
Joi: 8–13
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Elena
Roxana Elena2 ani în urmă
O femeie de ca*at si un medic la fel de prost .
Nu stiu ce juramant a facut aceasta "doamna" dar nu pe ala care trebuie .
Mergeti efectiv oriunde in alta parte .
Ioana-Loredana Voilean
Ioana-Loredana Voilean2 ani în urmă
O recomand cu toată încrederea pe doamna doctor Livia Antonya .
O persoană extrem de amabilă și simpatică, mi-a dat explicații și mi-a răspuns la toate întrebările. Este foarte ușor de comunicat cu dânsa deoarece este tânără și foarte open-minded.
Nadia V
Nadia V7 ani în urmă
Extrem de superficială, evazivă în răspunsuri...aşa am cunoscut-o pe doamna Antonya Livia. Sunt convinsă că oamenii au alte așteptări atunci când aleg serviciile clinicilor medicale private. Un prieten sau o cunoștință vă poate recomanda cu siguranță ceva mai bun.
Corina Cozma
Corina Cozma2 ani în urmă
M-am
Programata la 12:20pm pt examen anual si EKG intravaginala. Nu m-a intrebat nimeni nume sau nr de tel. Am ajuna la 12:23pm si dna doctor pleca pt ca avea o operatie la 1pm. Am
Intarziat 3 minute si a plecat! A Ia ca nu a avut numar de telefon sa ma sune. Foarte neprofesional, conducem un business si timpul tuturor e pretios. Cum sa pleci ca am intarziat 3 minute si sa dai vina tot pe pacient!? Macar de spunea ca a trebuit sa plece la o urgenta nu ma suparam. Nu recomand. Pacat!
Madalina Mitrofan
Madalina Mitrofan2 ani în urmă
Am născut ambii copiii împreună cu doamna doctor Antonya. Nu a existat niciodată presiune din partea doamnei doctor de a naște prin cezariană. Mi-a respectat dorința de a naște natural, a fost alături de mine pe perioada ambelor travalii (destul de lungi) si totul a decurs normal și natural. Întotdeauna am primit răspunsuri directe la întrebările mele, fapt ce mi-a dat încredere. Intr-o perioada în care am auzit numai despre medici care încurajează si recomanda cezariana, din comoditate, doamna doctor Antonya încurajează nașterea naturala, cel puțin asa a fost in cazul meu.
Alpar Koncz
Alpar Koncz2 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc.
Trebuia sa dau in judecata pa ceea ce a facut D-na Livya,categoric!
A spus sotiei cand am fost la control in 2016 sa faca avort sau pierde copilul ca are nu stiu ce infectie .La cateva zile am ales alt medic si am facut din nou analizele si toate erau bune,datorita lui Dr.Iacovache Tudor un Ginecolog renumit si unul dintre cei mai buni din Brasov .Sotia a nascut cu bine si fetita este bine a venit pe lume si a doua fetita la fel de bine si sanatoasa nascuta de o saptamana.
Prima fetita a implinit deja 3 ani.!
Patricia zzz
Patricia zzz2 ani în urmă
In viata mea nu mi s-a dat sa vad un medic asa de nepasator, agresiv, care nu stie sa rezoneze absolut cu pacientii. A pus niste intrebari atat de obraznice si pe langa incat m-a lasat cu gura masca. Nu recomand intr-un niciun caz. Imi e greu sa cred cum asa monstri se pot numi 'doctori'.
Anca Panainte
Anca Panainte2 ani în urmă
NU RECOMAND ACEST MEDIC! A programat nastere prin cezariana inainte de termen, doar pt ca dansa trebuia sa plece in concediu, si probabil daca nasterea se declansa in acest timp, ar fi pierdut contravaloarea interventiei.
Locații recomandate