/Brasov/Doctor

Dispensarul TBC, Ambulatoriu si Laboratorul de analize al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie

Strada Sitei 17, Brașov, România

Dispensarul TBC, Ambulatoriu si Laboratorul de analize al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie
Doctor
2.6
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH3X+28 Brașov, România
+40 268 413 081
pneumologie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: Închis
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Jiru Georgiana
Jiru Georgiana2 ani în urmă
Tot sun la informații și nu răspunde nimeni niciodată.
Azi tot sun de dimineață și nu mi răspunde nimeni .
George balan
George balan4 ani în urmă
Oameni de doi lei cu doctorița și doctor vorbesc urat dacă te adresezi sunt recalcitranti
Valentin Nastasa
Valentin Nastasa4 ani în urmă
Nu se respecta ora programarilor. Pe doctori ii doare in cot.
Al H
Al H4 ani în urmă
(Tradus de Google) "Foarte multumit"

Un medic de familie a recomandat Dispensar TBC pe baza afecțiunii mele respiratorii post-gripale și a rezultatelor recente ale testelor. Recepționerul de la Dispensar TBC a fost foarte îngrijorat de gravitatea stării mele și a stabilit o întâlnire cu doctorul Corobuta în acea după-amiază. Doctorul Corobuta, dincolo de cunoștințe, a insistat să cheme diferite spitale pentru a afla dacă pot administra medicamentele specificate ca eficiente („sensibil”) în rezultatele examenului meu. Mi-a dat două opțiuni:

1. să mă internez într-un spital care nu ar putea furniza medicamentul sau

2. pentru a obține un nou examen și a acționa după rezultatele acestuia.

Îndrumările s-au dovedit a fi excelente. Am primit un nou test de spută, am rămas în afara spitalului și am primit astăzi rezultate care indică faptul că pot fi tratat acum cu pastile disponibile în mod obișnuit.

În afară de asta, facilitatea părea curată și în stare bună.

(Original)
"Foarte multumit"

A family doctor recommended the Dispensar TBC based on my post-influenza breathing affliction and recent test results. The receptionist at Dispensar TBC was very concerned about the gravity of my condition and arranged an appointment with Doctor Corobuta that afternoon. Doctor Corobuta, beyond being knowledgeable, was insistent in calling different hospitals to learn whether they could administer the medications specified as effective ("sensibil") in my exam results. She gave me two options:

1. to intern myself in a hospital that could not provide the medication, or

2. to get a new exam and act on its results.

The guidance turned out to be excellent. I got a new sputum test, stayed out of the hospital, and received results today that indicate I can now be treated with commonly available pills.

Other than that, the facility seemed clean and in good repair.
Mihaela Lupu
Mihaela Lupu2 ani în urmă
Nu inteleg pt ce exista un nr de telf pt programari, daca nu se raspunde niciodata??? Pt ce sunteti birou de informatii daca nu sunteti in stare sa raspundeti,nu mai spun de incercarea de a face o programare. E prea mult pt voi! Cafeluta, barfa si comoditatea sunt mai importante pt voi cei numiti "cadre medicale" ? Am sunat de 15 ori si nu ati avut bunavointa sa raspundeti nici macar o data. Nj va sun sa va intreb de vremea de afara!!! E un nr de telf pt programari!!!! Deci daca nu va e prea greu, sa va faceti meseria...va rog sa mai raspundeti din cand in cand ....jale cu voi
Constantin Gaman
Constantin Gaman2 ani în urmă
Este de nedescris cata incompetența este la dumnevoastră la dispensar , oameni care nu au chef de nimic niciodată , dacă vrei o programare te trimit în privat , vorbesc cu o greață și de sus de parcă ești un nimeni si zici ca-i dispensarul lui tată-său etc. Vreau sa specific ca unii dintre cei care lucrează acolo nu au ce cauta în sistemul de sănătate, nu au vocație și nici talent sa lucreze cu oamenii. Poate domnul Arafat le va face o vizită pe nepusa masa sau corpul de control al ministrului. Nu le-ar strica o restructurare unora.
Isabelle niculescu
Isabelle niculescu2 ani în urmă
Nu mai dati vina pe medici pt. "hatisurile" birocratiei. Aveti bunul simt si respectul datorat unor oameni care au petrectut 20 de ani in scoala si invata continuu pentru a ne putea ajuta !
Enache Florin
Enache Florin2 ani în urmă
O infecție de "dispensar/spital". Personal " medical" pe măsură. Oameni buni, dacă vreți să plecați sănătoși, precum ați venit, evitați această "pubelă medicală"!
Locații recomandate