/Brasov/Doctor

Cabinet Doctor Toma Gabriela Ecaterina

Strada Gospodarilor 9, Brașov 500436, România

Cabinet Doctor Toma Gabriela Ecaterina
Doctor
4.3
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
MH8C+C7 Brașov, România
+40 368 003 333
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniela David
Daniela David2 ani în urmă
Doamna doctor și doamna asistență, fac echipă minunată împreună, sunt foarte organizate, prompte și eficiente. Au fost situații în care am sunat-o pe doamna doctor în afara programului și a fost foarte drăguță și mi-a dat sfaturi, dacă a fost posibil, fără a merge la cabinet. Prescrie medicamente potrivite afecțiunii in cauză și eliberează rețete compensate. De fiecare dată când am avut fetița bolnavă, a prescris rețete compensate. Este empatică și calmă chiar dacă de multe ori se confruntă cu aglomerație la cabinet. O recomand cu drag!
Yolo 4Real
Yolo 4Real4 ani în urmă
Cea mai proasta alegere de a ma inscrie la acest medic de familie. A fost o nefericita intamplare sa nu fie la cabinet in acea zi medicul la care doream sa ma inscriu, asa ca a trebuit sa gasesc un cabinet, caci aveam urgent nevoie de niste adeverinte.
Ar fi multe de spus, dar ma rezum doar la cateva...
Asistenta te priveste cu foarte multa superioritate (+ foarte ironica), consultatiile medicului sunt foarte superficiale, medicamentele prescrise nu sunt niciodata compensate.
Pentru o simpla adeverinta, trimitere la un medic, iti trebuie programare...🙃
Am avut situatii in care copiii imi erau bolnavi cu febra, sunand la cabinet, mi s-a raspuns ca nu ii poate vedea decat a doua zi dupa-amiaza...despre ce vorbim??? ...nu e programare la salon de coafura, totusi...🤔
Sincer, stiu ca nu sunt un caz singular. Am fost martora si la alte situatii in timp ce asteptam.
Si cand doresti sa iti scoti fisa medicala de la dansa, nu vrea sa ti le dea...iti da cateva copii ale fisei in care sunt scrise niste date care sunt centralizate (retete, trimiteri), iar ceea ce este important (scrisori medicale si alta documentatie de la alti medici) nu vrea, desi toti medicii le predau noului medic la care te inregistrezi.
Sincer, NU RECOMAND.
Ramona Barbulescu
Ramona Barbulescu5 ani în urmă
Alex Bulai
Alex Bulai5 ani în urmă
Nicoleta Popa
Nicoleta Popa5 ani în urmă
Elena popa
Elena popa6 ani în urmă
AncA
AncA2 ani în urmă
Locații recomandate