/Brasov/Doctor

COCU CRISTINA

Bulevardul 15 Noiembrie 47, Brașov 500097, România

COCU CRISTINA
Doctor
4.3
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ24+3R Brașov, România
+40 268 547 117
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps COCU CRISTINA
Luni: 13–20
Marți: 6–13
Mirecuri: 13–20
Joi: 6–13
Vineri: 13–8
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Izabela Petrici
Izabela Petrici2 ani în urmă
Recomand cu caldura! Intotdeauna am fost înțeleasă si ajutata de Dn. Doctor cât și de asistenta sa. Cu Bebelușii se poarta exemplar, toate sfaturile dânsei sunt de un real ajutor!
Cristian Firez
Cristian Firez2 ani în urmă
Un medic excelent, foarte amabila, disponibila la telefon in cazuri de urgenta. Recomand cu caldura oricui are nevoie de un OM, in primul rand. Mersi Dr. Cocu pentru tot.
Emanuele Guglielmo Bagnasco
Emanuele Guglielmo Bagnasco2 ani în urmă
Medic extraordinar, bine pregatita si atenta, aplelez la ea de 11 ani si pana acum a rezolvat toate problemele pe care le-am avut. Mereu amabila, disponibila, chiar si la telefon. Recomand !!!
Cosmin Sterpu
Cosmin Sterpu2 ani în urmă
O doctorita minunata, cu un suflet bun, care stie sa asculte si sa ajute cu adevarat pacientul. Recomand din toata inima!!
Cristina Andreea Rosca
Cristina Andreea Rosca2 ani în urmă
Profesionista!Cei care scrieti ca stati la rand ,oare daca mergeti pe undeva (oriunde ma refer) oare bateti din palme si vi se deschid usile?
Mihaela Gabriela
Mihaela Gabriela2 ani în urmă
Nu recomand. Total dezorganizata, desi are afisat program separat pentru consultatii copii/adulti, eliberare retete etc. La fiecare vaccin pentru copil am stat cate o ora, pentru ca mai avea cate o reteta de facut, ba chiar s-a intamplat sa nu aiba vaccinul, desi o anuntasem din timp cand merg cu copilul.
Nu are nici un fel de empatie fata de mama lauza, mi-a vorbit urat si arogant de fiecare data cand i-am zis de cate o problema. Plus ca prima oara cand am fost la control cu copilul, m-a certat ca de ce nu ii dau suzeta, ca nu conteaza ca nu o accepta, trebuie sa insist sa suga suzeta...
Ramona Vlaicu
Ramona Vlaicu2 ani în urmă
Doamna doctor Cocu este cu adevărat dedicată pacienților. Întotdeauna face sa fie mulțumită toată lumea. Este aglomerat într-adevăr dar asta nu înseamnă că nu este atentă cu pacientii.întotdeauna mulțumește pe fiecare in parte.O doamnă doctor trup si suflet pt pacientii ei.
PANDA
PANDA2 ani în urmă
Doamna Cocu preferă să își consulte mai întâi cunoștințele programate în prealabil prin telefon decât să ia în ordine oamenii care așteaptă la rând, la sala de așteptare. Unii vin la cabinet și intră direct la dânsa, ceilalți stau și așteaptă ca prostii în sala de așteptare.

Apoi sunt zile în care se ocupă numai cu copii, zile în care se ocupă numai de persoane adulte. Dacă mergi cu o problemă într-o zi în care consulta numai copii, ca adult ești trimis acasă. Mergi în ziua în care se ocupa de persoane adulte și vezi ca vin iar mame cu copii care "au prioritate" și stai și aștepți ca prostul pentru o rețetă, trimitere, etc.
Locații recomandate