/Bacau/Doctor

Liv Med

Strada Mioriței 88 D, Bacău 600262, România

Liv Med
Doctor
2.9
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HV9V+R9 Bacău, România
+40 234 700 000
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–13
Marți: 8–13
Mirecuri: 8–13
Joi: 8–13
Vineri: 8–13
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Maria Benchea
Ana Maria Benchea2 ani în urmă
Neserioși am sunat azi de n ori pt o programare nu răspunde nimeni...
Nicoleta Toma
Nicoleta Toma2 ani în urmă
Atenție, devotament față de copii, servicii medicale excepționale.
Boghi Maciuc
Boghi Maciuc4 ani în urmă
Celebra dr Voroneanu a început sa dea kiks și se joaca cu sănătatea copiilor noștri.
De la o pneumonie interstițiala cu schema de tratament greșită și cu încă doua consulturi ulterioare în care nici măcar nu a recomandat analize amănunțite am ajuns la urgente după o luna cu o forma grava. E doar o afacere.
Rușine sa va fie!
Iulia Tocila
Iulia Tocila5 ani în urmă
Minunat, ce pot sa zic.A început consultul prin a da un mesaj apoi a consultat copilul după care a început o convorbire telefonică timp în care scria rețeta . A văzut ca ma uit ciudat și tot dansa a fost cea iritată ca vezi doamne ma uit încruntată ca vb la tel. Serios ???
Catalyn Catalin
Catalyn Catalin2 ani în urmă
Nu recomand doctorita Voroneanu si nici personalul din subordine. Nesimtite si arogante, de parca te duci la cersit. Nu stiu sa vorbeasca cu parintii copiilor, bruscheaza copii pe motiv ca vrea sa vada daca au rosu in gat, mai mult obligand copilul. Ca medic pediatru, primul lucru care ar trebui sa.l inveti, ar fi acela sa te apropii de copil. Dupa ce stai pe hol 30 minute, te baga in sala de tratament unde iti spune iar sa astepti, pe acelasi ton lipsit de politete. Apoi vine aceasta doctorita care iti vorbeste din varful copacului , te trateaza fara respect, iti bruscheaza copilul, consultatia durand maxim 5 minute, minute in care copilul este bruscat si plange continuu. Mentionam si faptul ca aceasta doctorita nu face un consult complet pentru care mai si platesti 120 ron. Sa speram ca vor citi si autoritatile si vor lua masurile necesare de sanctionare. Oricum, pentru modul in care am fost tratati, vom face o plangere in acest sens. Nu mai faceti reclama gratuita acestei doctorite.
Maduva Neagra
Maduva Neagra2 ani în urmă
Din cauza indicațiilor date de doamna doctor , am ajuns cu copilașul la urgente. NU recomand !
Claudia Bianca Lupu
Claudia Bianca Lupu2 ani în urmă
Mergem la doamna doctor de jumătate de an si de fiecare data ne a găsit numai probleme in gat: infectie in gat, puroi in gat, rosu în gat. De fiecare data febra era foarte mare de la debut și ajungeam la dansa din 3 in 3 săptămâni, câteodată la 4 săptămâni.
Nu știu din ce cauza, după multiple îmbolnăviri in gat, nu ni s a recomandat exudat faringian. Ba chiar ni s a spus că, dacă se îmbolnăvește așa continuu, la un moment dat, va trebui sa scoatem amigdalele. In schimb, ni s au recoltat analize de sange, după care, am fost trimisi la un laborator (cu care, dansa lucrează și care este extrem de scump).
Ni s a spus că analizele sunt bune, dupa tratament, și că băiatul are anemie.
Din disperare pt numeroasele îmbolnăviri am inceput sa caut soluții si in alte locuri.
După multe căutări si discuții pe diferite site-uri de socializare, ni s a recomandat sa facem exudate copilului. Le am făcut și rezultatele nu au intarziat să apară: copilul meu avea streptococ ul auriu in nasuc și gat.
Am realizat ca am băgat în copil antibiotice foarte puternice ( cu spectru larg), care rezolvau problema pe moment.
Anamaria Bursuc
Anamaria Bursuc2 ani în urmă
Nu recomand acest doctor !
Am avut programare zilele trecute pt băiețelul meu și n-a făcut decât să mă grăbească.Am plătit 100 RON și nici măcar n-am apucat sa-i spun jumate din ceea ce trebuia .Aaaa și mi-a lăsat rețeta pe scaun și a plecat din cabinet !!Mi s-a părut un doctor cu lipsa de profesionalism !
Locații recomandate