/Bacau/Doctor

Clinica Sfânta Maria Bacău

Strada Nicolae Bălcescu nr. 1, Bacău 600050, România

Clinica Sfânta Maria Bacău
Doctor
3.6
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW86+H9 Bacău, România
+40 234 708 899
desteptarea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doina Campanu
Doina Campanu2 ani în urmă
Jalnic sa faci o programare. Personalul de la receptie nu stie ce face,niste fatuci aeriene. Am cerut o programare sa fac un eco,nu mi au spus cat costa,nu mi au spus care s costurile cu trimitere sau fara,habar nu au sa spuna pacientului cum sa vina pregatit. Daca nu stii tu,este jale,esti la mana incompetentilor. Are opinii foarte proaste aceasta clinica pr aceasta tema,chiar nu se sesizează nimeni?
Intreb de medic diabetolog,ca asa scrie in prezentare pe site,stai ca de fapt nu avem.
Azi,12.01.2022
Anca T
Anca T2 ani în urmă
Felicitări pentru inițiativă; așteptăm accesibilitate, eficienta, rapiditate
💊Dezvoltarea siteului cu posibili tatea accesării ușor a rezultatelor, programărilor, consultațiilor, comunicării cu medicii curanți
💊rezultate de laborator rapide, reale ,concordante, validate,verificabile,
Razvan Popovici
Razvan Popovici2 ani în urmă
Am făcut analize pentru un bebeluș pe 16 August mi-au zis că abia pe 24 August sunt gata, vă dați seama cat timp de așteptare în momentul în care bebelușul era suspect de o infecție cu un virus! Am ajuns după rezultatele la clinica astăzi, pe 27 August, încă nu aveau rezultatele venite de la București, cumplit! Evident că am rezolvat la alte laboratoare de analize problema in două zile.
Laura Enasel
Laura Enasel2 ani în urmă
La nici o clinică nu am pățit sa astept peste 5 min la receptie ,având programare,ca sa isi faca domnisoara de la receptie copii xerox la niste documente....ca sa nu mai zic ca am plătit o analiză de două ori...dezinteres total si organizare ce lasa de dorit
Eva Insta
Eva Insta2 ani în urmă
Mi-am luat liber de la serviciu pentru ca aveam programare. In afara faptului ca doamna doctor statea si radea cu alte asistente in cabinet in timp ce eu asteptam acolo, iar dansa trecusera pe langa mine si m-a vazut, mi-au spus sa vin a doua zi pentru hartie caci aproape se termina programul lor (doamna doctor a intarziat la programare 15 minute). Am venit a doua zi din nou si mi-am luat liber de la serviciu si mi-au spus ca nu au inteles ceva si sa vin in urmatoarea zi pentru foaie. In urmatoarra zi eu nu am mai putut sa vin si sa dus matusa mea care si-a luat liber de la serviciu, dar nu i-au dat foaia pentru ca au zis ca imediat se incheie programul si nu mai e nimeni sa ii dea foaia. 3 ZILE DE MERS SI NIMIC! NU RECOMAND.
Cuba reloaded
Cuba reloaded2 ani în urmă
Pacat de medicii care lucreaza acolo. Execrabila organizare si sistem de programare. EXECRABIL! Telefonul nici nu functioneaza acolo. Sunati degeaba. Cred ca-l scot din furca asistentele sa nu fie deranjate.
Elena Terinte
Elena Terinte2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism. Mi-au ,,ciuruit" mana pentru recoltare probe . Și pentru prima data sa faci recoltare și o faci mai bine. O stea e prea mult!
NU recomand.
Cătălin Bîcu
Cătălin Bîcu2 ani în urmă
Incredibil!!! Lipsa totala de profesionalism. La ora 11 am facut impreuna cu sotia teste rapide covid19, rezultatul meu a fost negativ, al sotiei a iesit pozitiv. Tot atunci am facut recolari pentru testele PCR, ambele au iesit negative in aceiasi zi la ora 18.30 insa ei au raportat la DSP doar testul rapid pozitiv al sotiei. Cum se poate asa ceva? Care este certitudinea unui act medical corect si realist? Cred ca testele PCR le fac loco, dupa sabloane si le tiparesc cu stampila medicului epidemiolog...nu la vreun laborator acreditat pentru astfel de testari. Dezamagire profunda!!! Cum interpreteaza DSP-ul aceste informatii? Doar punandu-ne in carantina pe baza unui test rapid covid19, pentru ca acesta a fost concluzia lor. Exista pandemie dar se trateaza superficial multe astfel de cazuri. Pentru statistici??? Pentru fonduri???
Ce relevanta mai au testele PCR in fata testelor rapide pentru covid19 (pentru ca diferentele de pret sunt subtantiale)? Cu un test rapid negativ nu poti trece granita tarii insa cu un test PCR negativ, poti calatori in toata lumea timp de 72 de ore...incredibil!!!
Locații recomandate