/Bacau/Doctor

Doctor în Bacau

Un doctor este o persoană care menține sau restabilește sănătatea persoanelor din jur cu ajutorul cunoștințelor sale din domeniul medicinei. Este cel care știe cum să pună un diagnostic foarte corect, care știe cum să trateze maladiile, afecțiunile sau rănile, durerile sau alte condiții.

Asta se face ascultând pacientul, înțelegând problema, apoi folsindu-se de expertiza sa științifică pentru a ști mai bine cum să trateze cel mai bine maladia sau durerile. Există un tip de doctor specific pentru aproape toate principalele sisteme din corpul uman.

Un doctor se poate găsi în mai multe stabilimente, de la cabinetele private, până la spitale. Este o persoană respectată care ajută mereu oamenii, o persoană înțelegătoare, care este mereu gata să dea tot ce are mai bun pentru a-i ajuta pe cei bolnavi.

Județul Bacău este situat în partea orientală a României și a Moldovei. Este transfrontalier cu județele Neamț la nord, cu Vrancea la sud, cu Harghita și Covasna la vest și cu Vaslui la est.

Reședința este la Bacău. Principalele cursuri de apă care îl străbat sunt Bistrița, Siret, Trotuș și Zeletin. Ocupă aproximativ 2,8% din suprafața României. Are un relief variat, prezintă o distribuție egală a munților, dealurilor, platourilor și câmpiilor. Este alcătuit din trei municipii (Bacău, Onești, Moinești), cinci orașe (Buhuși, Dărmănești, Comănești, Slănic-Moldova și Târgu-Ocna) și un număr de 85 de comune.

Județul Bacău adăpostește 23 de arii naturale protejate.