/Bacau/Doctor

Spinal Care Dobreci Eminescu

Strada Mihai Eminescu 1, Bacău 600258, România

Spinal Care Dobreci Eminescu
Doctor
4.3
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW83+P3 Bacău, România
+40 334 405 492
spinalcare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Dabija
Ioana Dabija2 ani în urmă
M-am prezentat la clinica Spinal Care cu sora mea care avea o problema deosebita. Am fost indrumata catre domnul doctor Radu Panfil, intrucat fusese deja operata in alta tara. Am intalnit un profesionist care pune suflet, pasiune si devotament in actul medical, pentru a-si ajuta pacientii in tratarea celor mai dificile cazuri — un profesionist, asadar, cum rar a avut Bacaul! Va multumim din suflet pentru tot ceea ce ati facut pentru sora mea, impreuna cu personalul Spinal Care, extrem de amabil si atent la toate solicitarile si nevoile noastre! Mii de multumiri din partea familiei noastre!
Roxxa Emerald
Roxxa Emerald2 ani în urmă
Am făcut programare la doctorul Panfil la această clinica după ce am citit părerile altor pacienți..
180 lei dintr-o pensie amărâtă, pentru o programare la privat, în speranța că serviciile medicale vor fi superioare celor din spitalele de stat.
Nimic mai greșit. Doctorul și a ascultat pacientul pentru 5 minute, fără consultație, fără a atinge măcar pacientul care are un istoric complicat și picior diabetic cu gangrena, 2 degete înnegrite, din care unul detașat și în stare evidentă de degradare.. și l-a trimis acasă cu sfatul de a continua același tratament dat de un medic văzut anterior, cu mențiunea să se întoarcă într-o lună!
In mai puțin de o săptămână am ajuns la amputare!!!
Domnule doctor, aveți conștiință??? Aveți părinți?
Pentru ce veniți la muncă? Cum puteți dormi noaptea?
Ignoranță și atitudine inumana, lipsă crasă de profesionalism sau chiar cunoștințe medicale.
Nu pot concepe ca un doctor cu diploma, sa nu ia nicio măsură cu un pacient în starea tatălui meu, și să îl trimită degajat acasă!
Va doresc sa întâmpinați aceeași atitudine în jur, și poate asa veți putea înțelege consecințele gradului de nepăsare pe care o arătați în locul în care ar trebui sa salvați vieți!!
Cristina-Alexandra Grosu
Cristina-Alexandra Grosu2 ani în urmă
Întreaga echipa își desfășoară activitatea cu multă implicare și pregătire profesională de excepție, inca de la intrare esti primit cu caldura — personal atent la nevoile pacienților, medici de renume, kinetoterapeuți foarte bine pregătiți, care lucrează cu aparatură de ultimă generație, iar dl profesor Dobreci…un profesionist in adevăratul sens al cuvântului! Mâini de aur — „mâinile care te pun pe picioare”!
Petronela Militaru
Petronela Militaru2 ani în urmă
Inca mai exista oameni cu suflet si drag de meserie! S-a facut tot posibilul sa intru la o consultatie la care nu aveam programare. M-au indrumat si ajutat pentru problema urgenta pe care o aveam. Recomand cu incredere!!!
Alice Alexandra
Alice Alexandra2 ani în urmă
Am ajuns luni 06.09.2021 cu o problema majora a coloanei cervicale, respectiv o rectitudine si osteofite C4-C6, aspect care-mi cauza ameteli puternice atat in pozitionare verticala cat si orizontala, iar atat datorita dl.profesor Dobreci, cat si intregii echipe Spinal Care, am ajuns marti 07.09.2021, la pranz, sa nu mai am nici o problema, nici ameteala, nici durere cervicala, lucru care nu m-a mirat, deoarece in luna ianuarie a acestui an am mai facut o vizita dl.profesor, cunoscand pentru prima data experienta. OAMENILOR, sunteti minunati!! MULTUMESC CA EXISTATI, SPINAL CARE!!
Rodica Hanu
Rodica Hanu2 ani în urmă
Multumiri conducerii. intregului corp medical pentru competenta. daruirea de care dau dovada fata de toti bolnavii din judetul bacau si imprejurimi. Am constatat cu placere ca VALOAREA NU ASTEAPTA TRECEREA ANILOR atat la Kinetoterapie cat si la endocrinologie, cardiologie. Se justifica expresia: MAINELE CARE TE PUN PE PICIOARE! Prof RODICA Hanu Bacau.
Doru Cojocaru
Doru Cojocaru2 ani în urmă
Mă numesc Cojocaru Carmen , am fost în luna decembrie la recuperare și recomand cu căldură Spinal Care.Domnul profesor Dobreci este un bun profesionist , bun coordonator dând dovadă de atenție și empatie în relația cu pacienții.De la recepție și până în fiecare sală de tratament simți atenția deosebită ce ți se acordă.Eu personal o apreciez foarte mult pe domnișoara Anca Caramalau.Aici găsiți un colectiv minunat.
Cornel Cornel
Cornel Cornel2 ani în urmă
Domnul Dobreci a reușit (fiind un expert in domeniu) sa ma convingă ca ecograful lui face treabă mai bună decât un RMN. Cand am ajuns la programare colegul care se ocupa de ecofraf mi-a spus ca mai bine as fi făcut RMN. So... D'aici trageți voi concluziile👍👍
Locații recomandate