/Bacau/Doctor

Laura Asafte - Medic ORL

Strada Castanilor 2B, Bacău 600111, România

Laura Asafte - Medic ORL
Doctor
4.2
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GWX7+X3 Bacău, România
+40 730 000 050
medic-orl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vasile Marian
Vasile Marian2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Un medic calm si profesionist!
Alexandra Luca
Alexandra Luca4 ani în urmă
Doamna Asafte Laura este un doctor de nota un million. Nu mai dețin cuvinte de mulțumire.
Foarte profesională, inteligenta și interesantă de clienți. Dacă toții doctorii din România ar fi așa, s-ar schimba sistemul medical de care avem parte la momentul acesta.
Sa nu omit faptul de bunătatea de care a data parte (calm si înțelegere) și de scriusul foarte frumos al dânsei (am putut și eu in sfârșit sa înțeleg ce a scris un doctor pe prescripție și trimitere)
Va mulțumesc încă o data pentru tot doamna doctor, și ma rog lui Dumnezeu sa va binecuvânteze pe dumneavoastră și familia dumneavoastră)
Ana Grigore
Ana Grigore4 ani în urmă
Am fost foarte mulţumită de vizita la doamna doctor Asafte. Din fericire, nu am fost nevoită să aștept și am intrat în cabinet conform programării. Doamna doctor este foarte amabilă, m-a ascultat până la capăt și mi-a oferit explicaţiile de care aveam nevoie. Am avut, de asemenea, o intervenţie pentru scoaterea unui dop de cerumen pe care abia am simţit-o. Doamna asistentă a fost la fel de drăguţă.Recomand cu încredere!
Adrian Zaharia
Adrian Zaharia4 ani în urmă
Prietena mea a primit tratament cu antibiotice pentru o rinosinuzita de la primul consult,fara o urocultura cu o antibiograma,consultul a constat in palparea unor "puncte de presiune",vizualizarea narilor si a gatului.Am fost la alti medici si s-a dovedit ca nu era nevoie de antibiotice.
Nicoleta Dragoș
Nicoleta Dragoș4 ani în urmă
Un ras de cabinet în care nu se respecta nici preturi nici programări , de doi bani '👎👎👎
Nu recomand.
Elena Abusahyoun
Elena Abusahyoun5 ani în urmă
La receptie pretul consultatiei a fost unul,iar dupa consultatie a fost dublu! Un an mai tarziu am cerut o scrisoare medicala cu diagnosticul dat de dumneaei iar raspunsul a fost ca nu tine evidenta pacientilor dupa un an. Conform legii, ar fi trebuit sa ne fie data in ziua consultatiei. Dar doamna doctor a "uitat".
Magdalena Ionita
Magdalena Ionita2 ani în urmă
Un doctor de milioane, cu explicații pe înțelesul tuturor si cu o răbdare de fier si cu metode de rezolvare pentru toate problemele orl si nu numai. ❤❤❤
Irina Flueraru
Irina Flueraru2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de consult. Multa rabdare si competenta.
Locații recomandate