/Bucuresti/Dentist

Astrident Family

Bulevardul Theodor Pallady, Nr 5, Bl X4, Sc 3, Parter, București 032252, România

Astrident Family
Dentist
4.7
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C579+24 București, România
+40 769 940 743
astrident-family.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dani Neacsu
Dani Neacsu2 ani în urmă
Am fost sa-mi lipeasca o coronita (cazuta la 3 ani de la lipitura initiala) si am intrebat daca ma tine o saptamana, au zis ca da. A cazut dupa 3 zile...M-am reprogramat sa mi-o relipeasca si cand am ajuns au zis ca ei nu isi asuma, ca nu e facuta de ei, ca cel dinainte nu a lipit bine si ca daca vreau sa o relipeasca sa vin a 2 a zi....cum ma sa ma chemi (am explicat la telefon ce vreau si ei m-au programat ) pana acolo si sa-mi zici ca daca vreau sa o relipeasca sa mai vin odata. Inteleg ca pot fi probleme dar nu poti sa pui omul pe drum de cate ori vreti voi . Daca nu poti mai bine refuzi din start ...am mai spart si coronita de zirconiu cand a cazut, muscand din ea. Mie cine imi plateste incompetenta ???
Anca Chifu
Anca Chifu2 ani în urmă
Recomand serviciile lor cu toata inima. Sunt super profesionisti iar cabinetul este impecabil. Andreea a fost cea care m-a indrumat si uita asa am scapat de o gingivita serioasa si de un molar de minte care urma sa imi creeze mari probleme.
Adriana Cristea
Adriana Cristea2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Serviciile oferite sunt de nota 10+! Personalul este foarte amabil, empatic si mai ales profesionist. Au reusit sa castige incredere fetitei mele de doar 4 ani si de fiecare data venim cu inima deschisa!
Emil Ecobici
Emil Ecobici2 ani în urmă
Foarte seriosi, foarte prompti !
Preturile sunt acceptabile, iar personalul medical iti ofera atentia si solutia cea mai potrivita pentru a-ti rezolva problema.
Eu am apelat de doua ori la ei, si am fost multumit.
Simona Dionise
Simona Dionise2 ani în urmă
O echipa minunata!😍 recomand din toată inima . Datorită lor am scăpat de frica de dentist 🤗🤗mulțumesc
Leo Mistrianu
Leo Mistrianu2 ani în urmă
Servicii de calitate, profesionalism cu siguranță recomand.
Aurora Marin
Aurora Marin2 ani în urmă
Recomand din toata inima. Am fost de cateva ori la detartraj si air-flow, si am fost foarte multumita. Desi am incercat in mai multe locuri in Bucuresti, nu am beneficiat niciodata de atata grija, atentie de detalii si la bunastarea pacientului. Cabinetul e nou si primitor, echipa e tanara, entuziasta si foarte pasionata! Deci recomand cu tot dragul!
Badila Denisa
Badila Denisa2 ani în urmă
Deși cabinetul stomatologic nu este un loc unde te duci cu drag ci cu frica aici totul este făcut cu dedicație și profesionalism. Cu siguranță vei scăpa de frica de dentist. Recomand cu drag și încredere. Sigur voi reveni pentru următoarele intervenții tot aici . Mulțumesc
Locații recomandate