/Bucuresti/Dentist

LaStomatologie Militari

Bulevardul Iuliu Maniu 244j, București 061126, România

LaStomatologie Militari
Dentist
4.4
133 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXMX+PV București, România
+40 738 336 825
lastomatologie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Daniela Bogdan
Daniela Bogdan2 ani în urmă
Nu pot sa recomand o clinica ce lucrează cu femeia de la curățenie ca și asistenta, sau cel puțin așa pare. Lansând deoparte măsuri de igienă ce lipseau cu desăvârșire, femeia a fost daună, nu știe să vorbească și să nu te aștepți la un scuze in cazul in care te lovește din neatenție că doar nu e ea vinovată că e incompetentă, până la urma nu avea ce căuta acolo.
Plătești radiografiile dar nu ai posibilitatea sa beneficiezi de ele pentru că nu știm să folosim un calculator cu conexiune la internet… e ceva SF pentru ei… și mai multă incompetență!
O stea e prea mult. Prețurile da, sunt decente și cu bun simt, dar plătești pentru un serviciu de proasta calitate, iar personalul clinicii nu a auzit de maniere sau ce înseamnă un comportament profesional.
P Adriana-Laura
P Adriana-Laura2 ani în urmă
Super preturi, medici deosebiți, personal atent, condiții de igiena și curățenie, totul dezinfectat. Am ajuns aici când aveam cea mai mare nevoie de ajutor și am căpătat zâmbetul pe care mi l-am dorit întotdeauna. Revin de atunci la control periodic și știu ca sunt pe cele mai bune mâini.
Adrian Dumitru
Adrian Dumitru2 ani în urmă
Cea mai profesionista echipa. Empatici, seriosi, mi-au prezentat foarte bine schema de tratament si interventii. Raportul calitate-pret imbatabil si am incercat multe clinici.
Dumitrascu anamaria
Dumitrascu anamaria2 ani în urmă
Experienta foarte placuta de fiecare data la Dr Robert Sirbu, lucreaza cu calm si este foarte atent la detalii. Merg la dumnealui de cativa ani si ma bucur sa vad ca mereu investeste in materiale si apatura de ultima generatie .
Excelente servicii ,excelent medic! Recomand !
Gabriel Nestor
Gabriel Nestor2 ani în urmă
După două experiențe în această clinică, nu pot să recomand nimănui să meargă în această unitate.
În afara unor chitanțe nu am primit nici-un document care sa ateste lucrările efectuate, care nu pot spune că sunt de proastă calitate, dar clar se poate mult mai bine.

Bună dimineața,

Dacă dumnevoastră considerați că, chitanța de la pos este document medical, atunci nu trebuie să vă mirați de recenziile primite, totodată asta spune multe despre profesionalismul dumnevoastră.
Costi Calota
Costi Calota2 ani în urmă
Recomand cu incredere cabinetul!! In cabinet gasim aparatura de ultima tehnologie pastrate intr o curatenie exemplara. Am avut mai multe lucrari la ei realizate de catre Dr. Dumitru Nicoleta(super profesionista) ce au iesit perfect.
Adela Ion
Adela Ion2 ani în urmă
Recomand cu încredere pe Dna Dr.Paula Ilie , un medic dedicat și profesionist.Are răbdare , explica pe întelesul pacientului , iar tratamentele realizate de dumneaei au fost pe măsura așteptărilor.
Andreia Penciuc
Andreia Penciuc2 ani în urmă
Atmosfera relaxanta, foarte prietenoasa, produse/servicii de calitate, rapiditatea și calitatea execuției lucrării, preturi accesibile. Totul la superlativ. Voi reveni ori de câte ori voi avea nevoie. Recomand!👍👍👍❤
Locații recomandate