/Bucuresti/Dentist

DS Dental Clinic

Bloc 20D, Strada Râmnicu Vâlcea 29, București 031805, România

DS Dental Clinic
Dentist
4.3
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C47R+F9 București, România
dsdentalclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 14–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 9–14
Vineri: 12–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Stanescu
Claudia Stanescu3 ani în urmă
Recomand călduros și cu cea mai mare încredere această clinică, pe dr. Diana Stănescu și întreaga ei echipă, pentru calitatea excelentă a serviciilor, de la respectarea orelor de programare, a măsurilor de siguranță împotriva Covid, la primirea în regim de urgență, la tratamentele efectuate cu multă grijă, atenție și profesionalism, până la interacțiunea de încredere și sprijin dintre doctor și pacient. Am devenit pacienta lor în urma unei recomandări de încredere (după o experiență neplăcută și dureroasă la altă clinică) și mă consider norocoasă că am găsit-o pe dr. Diana Stănescu, la care mă duc cu plăcere și cea mai mare încredere.

PS: faptul că purtăm același nume de familie este o frumoasă coincidență! :)
Kineto Spa
Kineto Spa4 ani în urmă
Am avut programare la Dr Dumitrescu Andreea. Am avut măseaua sparta, fara dureri, fara infecție, fara gingie inflamata. Dr a insistat ca nervul e mort si trebuie scos neapărat, eu nemaiavând plomba pe măseaua respectiva. Ca preț mi-a spus ca ma costa minim 550 lei(in alta locație pt aceeași lucrare plăteam 350), desi la telefon asistenta mi-a spus ca ma costa intre 100-180 lei. Dr a fost foarte aroganta cand am întrebat de ce este diferența asta intre ce am vb la telefon si ce mi s-a zis in momentul in care m am așezat pe scaun, spunându-mi ca nu mi-a răspuns ea la telefon deoarece nu a făcut o facultate ca sa răspundă la telefon. Am plecat si am intrat in alt cabinet vis-a-vis unde am fost tratat cu mult respect, am primit toate explicațiile necesare si in final am plătit 130 lei. A trecut o săptămână si măseaua se prezintă perfect.
Concluzie : profita de oameni si umfla preturile, m-am simțit pur si simplu furat.
Nadal Bj
Nadal Bj5 ani în urmă
Recomand Ds Dental Clinic si Dr Dumitrescu Andreea.
Fiecare pacient al d-nei doctor este important si tratat cu profesionalism.
Toate procedurile pe care le am avut ca pacient al dansei arata impecabil chiar si dupa cativa ani.
Mirela gogu
Mirela gogu5 ani în urmă
Recomand cu mult drag si incredere pe dr Andreea Dumitrescu pentru ca orice problema as avea se poate rezolva cu profesionalism si asta ma face sa ma simt in siguranta.
Apreciez faptul ca toate interventiile pe care le am avut mi-au fost explicate si detaliate inainte(materiale folosite,costuri, proceduri etc).
Recomand Ds Dental Clinic si Dr Andreea Dumitrescu pentru profesionalismul si pasiunea cu care trateaza fiecare pacient.

Multumesc
Mirela G.
Mihaela d.
Mihaela d.5 ani în urmă
Am fost programata la ora 17.00 si am asteptat sosirea doamnei doctor. Intre timp a intrat o pacienta care s-a adresat asistentei :"nu sint programata dar doamna doctor stie ca vin". Pe la 17.15 soseste doamna doctor care, ghiciti?, o ia pe clienta neprogramata, fara o explicatie, o scuza. Slava Domnului ca nu e singurul cabinet stomatologic, am plecat si mi-am facut programare in alta parte, deceptionata ca prima experienta la acest cabinet a fost deplorabila.
Editare : Raspunsul dvs vrea sa convinga in stil radio Erevan : nu mi s-a luat ci mi s-a dat! Nu, nu am intirziat, doctorita a fost cea care a venit tirziu! Nu-mi permit sa intirzii la programari, mai ales ca era prima data cind veneam. Chiar nu ati gasit un motiv mai putin pueril?Ca am asteptat de la 17,00 sau de la17,10 nu e relevant aici ci atitudinea fata de pacientul programat. Faptul ca ati luat o urgenta inaintea mea ar fi fost ok daca mi-ati fi explicat care era problema. Era asa greu? Daca chiar urma sa imi "acordati toata atentia" (cum spuneti), ati fi putut sa imi acordati inainte 10 secunde, ar fi fost mai bine folosite.
Andra _
Andra _2 ani în urmă
Recomand cu incredere echipa de medici profesionisti din cadrul clinicii DS Dental si in mod special pe dna dr Diana Stanescu, un medic foarte bun si cu multa rabdare.
Mira P
Mira P2 ani în urmă
Ii multumesc doamnei doctor si asistentei dansei pentru ca m-au tratat cu blandete si profesionalism, ma voi intoarce la cabinet si in viitor.
Bogdan Chiar El
Bogdan Chiar El2 ani în urmă
Mii de multumiri doamnei doctor Diana Stanescu pentru seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul de care a dat dovada! Recomand!
Locații recomandate