/Bucuresti/Dentist

IDentity Clinic Băneasa

Șoseaua București-Ploiești 17, București 013682, România

IDentity Clinic Băneasa
Dentist
4.7
54 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F3RH+HF București, România
+40 728 000 011
identityclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MAGDALENA MUNTEANU1 an în urmă
Daca in prima recenzie am vorbit despre un medic , acum vreau sa va scriu despre Cinica IDENTITY BANEASA
ESTE O CLINICA FORTE PRIMITOARE CURATA , FOARTE BINE DOTATA SI UNDE TE SIMTI UN SIGURANTA
INCA DE LA INTRARE IN CLINICA ESTI PRIMIT LA RECCEPTIE CU INCREDERE SI UN ZIMBET LARG
DORESC SA MULTUMESC INTREGULUI COLECTIV PENTRU FELUL PROFESIONIST IN CARE SE POARTA
Andreea Gidoiu
Andreea Gidoiu2 ani în urmă
Toate lucrarile pr care le-am facut au fost f bine facute si de durata (implant, pivot, retratament infectie pe canal, carii etc.) Tot respectul!
Marian Ion
Marian Ion2 ani în urmă
Am ajuns la clinica dvs dupa multi ani si la fel de multe incercari de a gasi un medic stomatolog care sa nu imi trateze doar dintii, ci sa aiba si abilitatea de a asculta pacientul inainte de a incepe un plan de tratament. Exact acest lucru l-am simtit in clinica IDentity. Am simtit ca nevoile mele sunt ascultate, iar tratamentul mi-a fost explicat pas cu pas inca de la bun inceput. Am avut placerea sa intalnesc profesionisti si ,mai presus de orice, oameni care stiu sa puna pacientul pe primul plan. In aceasta categorie o incadrez pe dr Diaconu Angela, care m-a indrumat pe tot parcusul tratamentului.
Va multumesc pentru profesionalism si daruire!
Constantin Alexandru
Constantin Alexandru2 ani în urmă
De ce mergem la dentist ???
Cel puțin 80% dintre noi, pt.ca ne doare o masea sau un dinte.
Ce asteptam dupa vizita la dentist ???
Să nu ne mai doară ..
Sau cel puțin sa avem un diagnostic corect
si o interventie corectă.
Dacă după ,aceea ai dureri şi mai mari ,aproape insurpotabile..., cine o fi de vina oare ??.
Si mai platesti si o ,,căruță" de bani pt. 2 plombe simple , fara interventie pe nerv.
Dar ajungi acasa si dupa trecerea anesteziei
te doare mai rau ca înainte...
Toate astea se cheamă
...,, lipsa de profesionalism ", ca să nu zic altfel..
In vederea d-nei dc.Diaconu Angela.
In rest personal foarte amabil si aparatura de buna calitate...
Magda Circiu
Magda Circiu2 ani în urmă
Incredibil asa ceva! De obicei nu fac recenzii nici pro, nici contra, dar cand am vazut recenzia doamnei Ana Ema referitoare la un medic care m-a tratat, chiar nu m-am putut abtine. Doamna doctor Diaconu Angela m-a tratat atat pe mine, cat si pe sora mea, careia i-a facut o extractie foarte dificila de masea de minte, fara sa aiba nicio problema ulterior. Nu cred ca dvs sau noi ca si pacienti trebuie sa decidem procedurile sau timpul alocat unui act medical. Si mie mi-a facut doamna doctor anestezie de foate multe ori pentru plombe, dar nu am avut absolut nicio problema ulterior. Eu o recomand cu mare caldura pe doamna dr. Diaconu Angela. Este un medic meticulos, empatic, profesionist! Recomand de asemenea cu mare drag si clinica unde lucreaza dansa.
Violeta Vasile
Violeta Vasile2 ani în urmă
Am apelat la clinica iDentity pentru doua extractii de molar de minte inclus. Cunosteam procedura ca fiind una dificila, cu recuperare grea, inflamatie locala samd.. Suprinzator pentru mine a fost faptul ca vindecarea a fost rapida, inflamatia a fost de scurta durata si insesizabila. Se pare ca mainile domnului doctor Nica Mihnea au fost de aur.
Nu regret o clipa faptul ca am mers pe incredere alegand aceasta clinica.
Am observat critici cu privire la pretul serviciilor oferite de aceasta clinica. As recomanda ca inainte sa considerati un serviciu scump, cercetati piata, verificati ce conditii ofera alte clinici la preturi mai mici.De preferat sa le treceti pragul. Eu am facut asta. Am mai fost si la cabinete mici stomatologice, si la alte clinici. Mi s-a intamplat sa platesc acelasi pret ca la iDentity si dupa un timp am aflat ca dentistul nu a observat corect pe radiografie problemele pe care le aveam, ele s-au agravat si acum sunt in situatia de a trata ceva ce putea fi tinut sub control mai devreme.
Am ajuns aici la recomandarea unui prieten drag. Va recomand si eu, la randul meu, oameni dragi!
Alin N
Alin N2 ani în urmă
Sunt pacient al clinicii de 2 ani si ma declar multumit de serviciile oferite, atat pe partea de receptie si planificare a programarilor, cat si pe partea medicala.
Esti primit cu caldura inca de cum pasesti in clinica, cu un zambet cald, ceea ce denota ca vei iesi cu un zambet minunat dupa aplicarea planului de tratament.
Medicii sunt amabili si transparenti, planul de tratament se face de comun acord si actualmente sunt multumit de lucrarile facute incepand de la o simpla plomba, pana la lucrari mai ample pe nerv sau aplicare de pivot si coroana. Bonus, au si radiologie, iar poza ramane in sistem si nu trebuie sa te cari cu ea la fiecare programare.

P.S. De cand cu situatia Covid au implementat masuri de preventie si solutii de protectie si dezinfectare, ceea ce consider a fi o necesitate in aceasta perioada si fiind totusi intr-o clinica, sanatatea sa primeze.
Octavia Niekoop
Octavia Niekoop2 ani în urmă
La sfarsitul unei sedinte de tratare a radacinilor cu dna Dr. Ruxandra Nedelcu, Medic specialist in Endodonție, am exclamat inca stand pe scaun: Am sa va fac un review pe Google! Mi-a placut foarte mult nu numai modul profesionist in care lucreaza ci si deschiderea si comunicarea de care da dovada in lucrul ei cu pacientii. De fapt intreaga echipa am vazut ca e eficienta in comunicare. De exemplu, s-au sfatuit in legatura cu o decizie care trebuia luata rapid, pe whatsup desi una dintre doamnele doctor nu era la serviciu ci in timpul ei liber. Ea a raspuns foarte repede, astfel ca nu a trebuit sa pierdem timp, sa plec acasa, sa ma sune ei, etc. Locatia este foarte frumoasa, luminoasa, curata,. Echipamentele sunt de ultima generatie.
Si copiii merg aici la iDentity Clinic la dna dr. Ruxandra Pitulice, fericiti ca se mai uita la un desen animat si uita de faptul ca se lucreaza la ei in gurita. O data l-am intrebat pe baiatul meu pe ce parte a avut caria rezolvata intr-o zi si el...s-a gandit si a zis: pai..nu mai stiu :):):) Pentru mine asta a fost cumva top of dental care for small kids ^_^
Ileana Ionescu
Ileana Ionescu2 ani în urmă
Am fost in clinica iDentity din Baneasa pentru un implant dentar la dr. Nica Mihnea, dl doctor are o mana foarte usoara, nu am simtit nimic iar dupa 3luni am venit sa imi fac coronita pe implant la dna dr. Delia Mihai. Experienta in clinica a fost una foarte placuta.Medicii si personalul foarte atenti si amabili. Am sa revin peste 6luni la un detartraj si consult.
Locații recomandate