/Bucuresti/Dentist

Crystal Dental Clinic

Strada Olteni 10, București 030786, România

Crystal Dental Clinic
Dentist
4.7
86 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4H5+HX București, România
+40 728 838 968
crystaldentalclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dinca Dana325 zile în urmă
Foarte mulțumită! Recomand cu toată încrederea pe dna dr Ana Maria căreia ii mulțumesc pt tot ce a făcut cu copilul meu.
Andreea G
Andreea G2 ani în urmă
Profesionalism si servicii impecabile! Recomand!
Ruxandra Stefan
Ruxandra Stefan2 ani în urmă
Este a doua oara când în cadrul clinicii de copii, este tratat un adult. Este inadmisibil asa ceva. Prima oara spunandu-mi ca este un eveniment singular, ca va cereți scuze, etc. Am sperat ca sunteți serioși și ca țineți cont de comentariile clienților. Nu se poate sa plătim pentru ceva ce nu se respecta!
Madalina Iordache
Madalina Iordache2 ani în urmă
Pot sa spun despre Dr. Claudia Anghel ca este un medic exceptional de la care am beneficiat doar de tratamente perfecte 👌
Claudia Sibiceanu
Claudia Sibiceanu2 ani în urmă
Recomand Crystal Dental Clinic, intreg personalul este foarte bine pregatit, explica pe intelesul tuturor fiecare pas, esti tratat impecabil.
Tamara Chivu
Tamara Chivu3 ani în urmă
Sunt pacienta clinicii de peste 5 ani și nu numai că mi-am învins orice anxietate legată de proverbialul "dentist", dar am ieșit pe ușa clinicii un alt om, cu un zâmbet pe care îl prețuiesc datorită profesionalismului și empatiei medicilor, asistentelor, management-ului extraordinar al pacienților. Mulțumirile mele se îndreaptă către Dr. Anca Ilincescu, Dr. Sorina Blaj și Dr. Daniela Enache, medici pentru care răbdarea, delicatețea, dar mai ales excepționalul know-how și dăruirea pentru meserie mi-au confirmat că nu este nevoie să călătorești în străinătate pentru a avea cele mai înalte servicii dentare și cea mai modernă tehnică posibilă, atât timp cât acestea se găsesc la București, la Crystal Dental Clinic.
Simina Stefana Popov
Simina Stefana Popov4 ani în urmă
Aici doctorii sunt eroi! In special dna doctor Mihaela Popescu care mi-a zambit atunci cand am venit plangand, cu teama de dentist, din pacate, sedimentata foarte mult de-a lungul anilor. A avut si are grija de mine ca om, de zambetul meu si sanatatea mea si in cateva luni a sadit incredere si stima de sine in mine, cu tot sufletul si profesionalismul ei si alaturi de alti doctori precum Ema Ilisescu, Anca Ilincescu si nu in ultimul rand Sorina Blaj. Astazi nu doar ca mi-am reparat dintii, ci mi-am pus si aparatul dentar!🥰
Tamara Nica
Tamara Nica2 ani în urmă
Imi declar multumirea fata de acest loc unde dupa multe esecuri in stomatologie cu multe rezectii nereusite si tratamente endo , am reusit in sfarsit sa-l gasesc pe d-nul doctor Ciornea Ciprian care mi-a facut tratamente endo de canal la microscop .Pot sa spun ca sunt f.multumita de profesionalism .Imi pare rau ca nu am putut filma ca sa pot demonstra cat de frumos si atent s-a lucrat si fara nici un pic de durere .Multumesc D-nule dr Ciornea si personalului .
Cristi Mezdrea
Cristi Mezdrea2 ani în urmă
Totul super ok, mi-au explicat intr-un mod profesionist problema pe care o am, mi-au fost explicat toti pasii necesari pentru tratament. Super profesionisti, recomand!
Locații recomandate