/Brasov/Dentist

Dental West - clinica stomatologica Iuliu Maniu

Strada Iuliu Maniu 68, Brașov 500091, România

Dental West - clinica stomatologica Iuliu Maniu
Dentist
4.8
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ24+6P Brașov, România
+40 268 547 156
dentalwest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simona Simona
Simona Simona2 ani în urmă
Recomand medicul MACAVEI VICTOR, un medic cum puțini există, la care mergi de drag, fără frică, la care de-abia aștepți să revii! Chiar dacă a plecat din Tulcea la Brașov, ne-am dus după dânsul și dacă vom mai avea nevoie, îl vom căuta oriunde se va duce!
Viorel Istrate
Viorel Istrate2 ani în urmă
Multumiri domnului Dr Macovei Victor ,domnisoarei asistente Maria, sunt foarte multumita de serviciile dumnealor ,de rabdarea si profesionalismul de care au dat dovada ,recomand cu toata increderea acest medic . mimi istrate
Ana Barladeanu
Ana Barladeanu2 ani în urmă
Recomand pe dnu doctor Victor Macovei, datorita dumnealui mi-a disparut frica de dentist, are miini de aur, experienta si calmitatea care o are te face sa revii din placere la stomatolog. Ma bucur ca in sfirsit mi-am gasit medicul preferat.👏👏👏
David Mihalache
David Mihalache2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite dl. doctor Răzvan Bideaua. Este o dovadă de profesionalism și totodată latura umană joacă o parte importantă în relația cu pacienții. Recomand cu încredere! Cu siguranță voi reveni!
Sergio Peștișanu
Sergio Peștișanu2 ani în urmă
Sunt o persoană care a frecventat des cabinetele de stomatologie, odinioară cu felurite probleme și am avut mereu teama să le calc pragul, oricât de bine știam că va fi după intervenții și tratamente. Datorită domnului Dr. Răzvan Bideaua am cunoscut ce înseamnă un tratament profesional "fără durere" și am căpătat o încredere să apelez la dumnealui de îndată ce este nevoie. Are o mână bună și lucrează, cum se spune, "ca la carte". Îl recomand fără ezitare. 5 stele plus
Ilie ion
Ilie ion2 ani în urmă
O locație super ok,mai exact cabinetul este un loc în care pe moment te face sa crezi ca nu ești la ,,Stomatolog",și aici cred ca contribuie mai mult Medicul: Dr Răzvan Bideaua.Un profesionist desăvârșit!
Apelați la dânsul cu încredere.
Stefan Grigorescu
Stefan Grigorescu2 ani în urmă
De cand ma stiu am avut frica de dentist, pentru ca mereu mi s-a promis ca nu va fi dureros, si nimeni nu s-a tinut de cuvant. Asta a fost o problema pana am venit la aceasta clinica. Pot spune cu sinceritate ca domnul doctor Razvan Bideaua mi-a vindecat atat problemele dentare cat si frica din trecut. Domnul doctor are o mana usoara, astfel incat face tot posibilul ca pacientul sa nu simta vreun disconfort. N-a fost niciodata nevoie sa astept peste ora la care am fost programat. Temperamentul, atat al domnului doctor, cat si al doamnei asistente este unul calm, placut, astfel incat sa nu te simti intimidat, sau sa ai emotii. Din partea mea aveti tot respectul, si 5 stele. Va multumesc!
Mirela Caraiman
Mirela Caraiman2 ani în urmă
5 stele e prea puțin pentru Domnul Dr. Macovei Victor.
Un profesional in adevăratul sens, răbdător cu pacienți și comunicativ. Mulțumesc din suflet echipei dumnealui, tehnicianul si domnișoara asistenta. Recomand cu toata inima.
Locații recomandate