/Brasov/Dentist

S.C.Medical Rehma S.R.L

Bloc D17, 3, Strada Privighetorii 5, 500270, România

S.C.Medical Rehma S.R.L
Dentist
4.8
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJQC+W2 Brașov, România
+40 268 321 578
scmedical-rehma-srl.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–19
Marți: 8–13
Mirecuri: 14–19
Joi: 8–13
Vineri: 12–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gina hermenean
Gina hermenean4 ani în urmă
Pacient:Stan Florian Germania Am fost tratat de Domnul doctor Stroie Dan cu multa omenie,rabdare si INALTA PROFESIONALITATE in vara 2019. A fost o lucrare mare,(Pod de 7 elemente),de care sint foarte multumit!Multumim dinsului si personalului!
Daniel Calu
Daniel Calu4 ani în urmă
Servicii de calitate, profesionalism la nivel foarte înalt, personal amabil, prețuri foarte bune. Recomand cu încredere. Merită! Mulțumim!!! 😃😃😃👍👍👍
Doina Popa
Doina Popa4 ani în urmă
Vă mulțumesc frumos , sunt foarte mulțumită de prestația dumneavoastră. Vă sunt pacientă de 20 de ani. Vă doresc o primăvară frumoasă cu sănătate și bucurii !!! Doina Popa
Lenu Damsa
Lenu Damsa4 ani în urmă
Oameni minunați, lucru profesionist. Mulțumesc pt zâmbetul nou pe care l-am primit👍
ANTONIU SEITAN
ANTONIU SEITAN2 ani în urmă
Sunt pacientul domnului doctor Dan Stroe de peste 20 ani. Este un adevarat profesionist, un magician as putea spune in ceea ce priveste orice fel de obturatie. Reuseste de fiecare data sa reconstruiasca perfect orice dinte si la fel de important, odata refacut acesta dureaza, dureaza, dureaza...Impreuna cu doamna asistenta formeaza o echipa de profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Recomand cu mare incredere!
Ale Berci
Ale Berci2 ani în urmă
Pe langa profesionalism empatie si moralitate de inalta calitate, in acest cabinet pacientul nu este privit ca sursa de profit ci ca o persoana cu nevoie de ajutor imediat care inlatura din start ‘frica de Dentist’. Umorul, rabdarea si buna dispozitie fac parte din tratament.
RESPECT !
Miki lacatusu
Miki lacatusu2 ani în urmă
Profesionalism, personal amabil, servicii de calitate! Un plus pentru d-nul dr Stroie, un adevărat artizan in tot ceea ce face!Multumiri și... recomand cu caldura!
Diana Mitran
Diana Mitran2 ani în urmă
Domnul doctor Stroe Lucian Danut este o persoana cu multa empatie , profesionalism si experienta. Ii doresc putere de munca in continuare.
Locații recomandate