/Brasov/Dentist

Grandismedozon

Str. Ioan Popasu nr.1-3, Brașov 507190, România

Grandismedozon
Dentist
4.5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJF6+RQ Brașov, România
+40 732 818 181
grandismedozon.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura moldoveanu
Laura moldoveanu2 ani în urmă
O experienta neplăcută, nu am trăit încă experienta de a merge într o clinica și de a fi tratata asade . TB sa luam sacul cu bănuți la noi.. 840 lei într-o ora.. Asa am fost tratata aici.. Program 30 zile personalizat nutritie, care s a dovedit a fi doar o povestioara drăguță.. 490 lei , o scanare făcută fără a spune ca TB plătită.. Am crezut ca face parte din acel program. Eu nu 350.. Și TB sa mai cumpăram multe alte produse f scumpe și ele. Noi aveam nevoie de un program de mese pt o persoana diabetica... Categoric.. Nu recomand.. Am revenit în clinica și mi s a dat banii înapoi pt programul de nutritie
Frantuzu Raluca - Iulia
Frantuzu Raluca - Iulia2 ani în urmă
O clinica modernă, primitoare, elegantă. Mulțumesc domnului doctor pentru implicarea, seriozitatea, dedicarea si pasiunea cu care își face meseria. Se lucrează la cele mai înalte standarde, apelând la noua tehnologie si la materiale de cea mai buna calitate. Recomand cu încredere!
Daniela Ciocanelea
Daniela Ciocanelea2 ani în urmă
Incep prin a va recomanda cu mare drag aceasta clinica ,care cu ajutorul a doi medici dedicați , preocupați de starea de sănătate a oamenilor, de schimbarea stilului de viata, intr un stil sănătos și benefic. Aceste schimbări se fac cu ajutorul unor proceduri de tratament de ultima ora. Aici pe lângă procedurile noi aplicate , găsim si priceperea s,dăruirea celor 2 medici , Angelina Zaporojan-Pârgari si Andrei Pârgari care au studiat intens pentru a salva mii de vieți si pentru a schimba stilul de viata a celor care sunt sănătoși.
Va spun toate aceste lucruri pentru ca am simtit pe pielea mea tot ce v am spus pana acum. Eu am diabet si nu mi mai puteam controla glicemia cu tot tratamentul pe care l făceam. Am ajuns aici si in decurs de o luna de zile , glicemia mea de la 320-400 Chiar am ajuns sa am acum 132 ,asta după o luna de proceduri, dar mai am de urmat... va spun că deja sunt alt om.
Va îndemn din suflet sa treceți pragul acestei clinici toți cei care doriti sa fiti sănătoși sau sa schimbați in bine viata dumneavoastra.
Multumesc din suflet celor 2 medici și celor 3 asistente care m au ajutat sa revin la o stare si viata minunata.
Multumesc frumos pentru tot ce ati facut pentru mine.🤗🤗❤
Ionut Apetrei
Ionut Apetrei2 ani în urmă
Am facut programare! Am mers cu 10min mai devreme si na mai raspuns nimeni (la usa sau telefon). Intr-un final a iesit doamna asistenta si mi-a zis ca nu terminase cu precedentul client. Am completat chestionare peste chestionare iar dupa alte 20min am plecat acasa(tot nu terminase).
Piroska Cristina
Piroska Cristina2 ani în urmă
O experiență deosebita, ce a adus multa bucurie și un zâmbet perfect. Profesionalism, căldură sufleteasca, abordare multidisciplinara.
Livia D
Livia D2 ani în urmă
Tehnologie de ultima generatie si un test de metale grele din celula bun . Recomand!
Rusanda Cojocaru
Rusanda Cojocaru2 ani în urmă
Profesioniști, tehnologii de ultima oră, viziune smart asupra serviciilor medicale & multă energie pozitivă!
Ionela Olteanu
Ionela Olteanu2 ani în urmă
Locații recomandate