/Brasov/Dentist

Dentexpert Magic

Strada Alexandru Ioan Cuza 54, Brașov 000000, România

Dentexpert Magic
Dentist
4.5
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH3V+7X Brașov, România
+40 21 9052
dentexpert-magic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Maria Blaga
Ana Maria Blaga2 ani în urmă
Este bataie de joc ca faci programare pentru peste doua luni iar atunci cand te duci , pe langa ca astepti mult mai sunt si unii oameni care ti se baga in fata si pe care doctorul ii accepta.
Alexandru Casian
Alexandru Casian2 ani în urmă
Servicii excelente e doar puțin spus ! Personalul este foarte primitor iar clinica are medici extrem de bine pregatiti și cu foarte multă răbdare ! Mulțumesc Dentexpert magic ! Recomand cu încredere !
Maria Brutaru
Maria Brutaru4 ani în urmă
Sincer nu recomand Dent Expert,am sunat pentru programare pentru consult chirugical,programarea la receptie a fost facuta la un medic stomatolog,cand am ajuns mi au spus ca radiografia cu care eu am venit nu este concludenta si ar fi bine sa imi fac alta,am acceptat lucrul acesta si am cerut ca rezultatul sa imi fie pus pe un CD.Intre timp eu am sunat la alta clinica pentru a putea fi controlata de un chirurg.Cand am ajuns la clinica mi au spus ca pe CD nu se afla radiografia si ca acesta este gol.
Am ramas cu un gust foarte amar dupa vizita la acestia,si sincer recomand o imbunatatire pe partea de receptie,sa incerce totusi sa fie mai atenti.Si personalul care se ocupa de radiografii sa verifice daca pe CD.uri este pusa radiografia.
Nu am sa mai revin la aceasta clinica.
Ciprian B
Ciprian B4 ani în urmă
Posibil profesioniști dar experiența mea a fost dezamăgitoare. Am fost cu un copil de patru ani la control la doctor Căpățână. La prima vizită copilul nu avut sa deschidă gurița (puțin dezorientat), am plecat după 2 minute - cost 50 lei și reprogramare. A doua vizită, copilul a deschis gurița. "Avem o carie micuță!" - cost 70 lei și programare pe altă dată.... vedem cât costă până la final sa rezolve cu caria....
Danutz Negru
Danutz Negru4 ani în urmă
Desi aveam stabilita o programare la o ora fixa, a trebuit sa astept 30 de minute pana sa intru la consultatie plus inca 15 min pentru a completa un formular. Doamnele asistente de la receptie pareau cam grabite si deloc amabile. Va urez succes in continuare, insa eu nu am sa mai calc pe acolo.
Stroi Ioana
Stroi Ioana2 ani în urmă
Servicii excelente! Personalul este foarte amabil de fiecare data. Clinica are medici extrem de bine pregatiti. A fost nevoie sa interactionez cu o parte din ei datorita problemelor pe care le-am avut si m-am bucurat de fiecare data de atentia lor. Ce apreciez cel mai mult este faptul ca se respecta ora programarii si nu am fost nevoita sa astept prea mult niciodata. Recomand cu mare caldura!
Laura Ersenie
Laura Ersenie2 ani în urmă
Este lipsit de profesionalism sa te sune cu o saptamana inainte de data programarii (facute acum 3 luni) si sa te programeze peste alte 3 luni pentru ca lipseste doctorul 2 saptamani.
EI A
EI A2 ani în urmă
Da da, aici trebuie sa mergeti!
In sfarsit am gasit un cabinet/ medic unde sa ma simt in largul meu. Pe langa asta toata lumea este amabila, au echipamente de top iar atmosfera este relaxanta.
Iar daca va este frica de stomatologi aici trebuie sa veniti :D
Multumesc echipei Dentexpert!
Locații recomandate