/Brasov/Dentist

Dental Alex-Clinica de Implantologie dentara si Ortodontie

Strada Prunului 39, Brașov 500322, România

Dental Alex-Clinica de Implantologie dentara si Ortodontie
Dentist
4.1
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJFP+26 Brașov, România
+40 772 058 117
dentalalex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Dental Alex-Clinica de Implantologie dentara si Ortodontie
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Gulianu
Florin Gulianu1 an în urmă
Curat, servicii de calitate, programări respectate, personal profesionist și amabil. Echipamente moderne.
S C
S C1 an în urmă
Aici la aceasta clinica-minune in Brasov str Prunului Noua , am găsit o echipa compusă din oameni profesioniști , ajutători și cu zâmbetul pe buze venind dintr-un alt cabinet unde ma lăsat fără Dinți și fără bani aici am ajuns la Doctor Alex unde imediat mi-a spus Da te ajut și așa a fost și bani putini fata ce am plătit la o alta numita ( dentista ) recomand aceasta clinica a domului Doctor Alex mergeți și n-o sa va para rău , sunt prețuri bune și Doctori Profesioniști . Eu va mulțumesc domnilor doctori și tuturor fetelor asistente, Recepție ,radiografie sunteți o echipa minunata mult succes va doresc
Carmen Apostol
Carmen Apostol1 an în urmă
Recomand dna Dr. Vataman Ludmila nota 10 ! O doctorita calma , atenta la orice detaliu , vorbeste putin .......... si la obiect . Recomand aceasta doctorita pentru profesionalismul de care da dovada . Multumesc dna doctor pentru cum m ati tratat , sunt foarte multumita .
Recomand Dental Alex - cartier noua, un cabinet stomatologic dotat , personalul amabil . Mult succes in tot ceea ce faceti !
Petru rotaru
Petru rotaru1 an în urmă
Este un cabinet foarte bun
Medici si asistente cu experiența
Profesioniști si amabili
O experiența plăcută
Gabi Pană
Gabi Pană1 an în urmă
Am scos măselele de minte la clinica din strada Prunului. Primele 2 extracții mi le-a efectuat un chirurg tânăr, pe care, cu ocazia asta,aș dori să îi mulțumesc pentru profesionalismul și empatia de care a dat dovada pentru o persoană un pic cam ipohondra.
Pentru extracția ultimelor 2 măsele de minte am cerut în mod expres ca intervenția sa fie efectuată de același chirurg tânăr. Surpriză însă la intervenția propriu zisă! După ce mi s-a făcut pregătirea pentru intervenție de către asistente, m-am trezit cu un chirurg în vârstă cu un puternic accent moldovenesc. Am încercat să fiu elegant și să îi spun că eu doream ca intervenția să mi-o facă același chirurg de prima oară, însă nu m-a băgat în seama.
Ca să nu scriu un scurt roman aici, acest chirurg a tras de mine de parcă eram o halcă de carne ce trebuia dezosată, și care parcă se grăbea ca și cum ar fi pierdut trenul! Acest chirurg/măcelar mi-a lăsat limba pe partea dreaptă desensibilizată (lipsă gust și simț)!
Fugiți ca de dracu' de acest chirurg! La distanță de circa 7 luni de la intervenția chirurgicala, sensibilitatea limbii nu a revenit! După consultul unui chirurg din Buzău am aflat că dacă nu îmi revine sensibilitatea după maxim un an, foarte probabil nu o să mai revină niciodată!
Nu vă puteți imagina cât de frustrant poate fi să nu poți simți gustul mâncării pe partea dreaptă și să simți o parte a limbii ca un obiect străin!
Prețuri mari.... pt cât ține de servicii, puteți trage singuri concluziile!
Eu personal nu aș recomanda!
Manager Agroprest
Manager Agroprest2 ani în urmă
Cabinet foarte frumos, modern, curat. Dar medicul la care a nimerit fata mea, un calau al vremurilor noastre! Nu recomandam doctorita luidmila vataman! Lipsa de profesionalism si empatie ceea ce pt un medic este ingrozitor. Lucrezi cu oameni, nu cu obiecte.
Marius Alexandru
Marius Alexandru2 ani în urmă
Nu recomand dr luidmila vataman! Nu tine cont de durerea pacientului, de ceea ce i se cere de la inceput. Lucreaza foarte brutal, fara anestezie, fara sa se opreasca daca pacientul are dureri. Nu explica ce proceduri urmeaza sa faca, lipsa totala empatie si sensibilitate! Nu comunica deloc, doar cearta pacientul daca e incordat! Foarte urat ca in 2020 sa existe asemenea stomatologi!
Valentina ch
Valentina ch2 ani în urmă
Am fost plăcut impresionată de amabilitatea și generozitatea personalului. Aveam nevoie urgent de putina ceara ortodontica și s-au oferit să mă ajute, chiar nu au vrut să îmi ia nici un ban! Mulțumesc mult!
Locații recomandate