/Brasov/Dentist

BASADENT

Strada Ion Luca Caragiale 15, Brașov 500413, România

BASADENT
Dentist
4.9
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ3C+4J Brașov, România
+40 268 321 522
sfatulmedicului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nedealcov Zaharia
Nedealcov Zaharia2 ani în urmă
Servicii de calitate la Basadent .Recomand!
Rodica Miclaus
Rodica Miclaus2 ani în urmă
Punctualitate, profesionalism, curățenie, prețuri normale.
D-nul doctor Ciobănaș este același din totdeauna. Vin cu drag la cabinet pentru că știu că îmi rezolvă problemele dentare.
Ralu Raluca
Ralu Raluca5 ani în urmă
Recomand cu încredere! Desi prima oară am avut putina teama și reticienta, pe parcurs acestea au dispărut, pentru ca domn doctor Ciobanasu mi-a transmis încredere.
După intervenție, mi-a spus ca-l pot deranja oricând pentru orice mic lucru care mie nu mi se pare normal. Ceea ce am și făcut iar dumnealui
mi-a răspuns cu calm și grija!
Radu-Dragos Dochitescu
Radu-Dragos Dochitescu5 ani în urmă
Un domn doctor extraordinar care vine in ajutorul tau cu o solutie nu doar cu varianta de ati lua banii si atat. Pe sistemul ca nu se mai poate face nimic si trebuie sa ti-o scoatem. Nota 10 pentru CALITATEA domnului doctor Ciobanas.
Cristian Popa
Cristian Popa5 ani în urmă
Pe lângă faptul că Dr. Ciobănaș are o mână de aur, am lucrări foarte complexe ale dumnealui care stau neclintite, unele din 2006. Din zeci de lucrări, doar una trebuie reparată, după mai mult de zece ani.

Când nu sunt în Brașov, uneori trebuie sa apelez la alti dentiști. Când ei îmi spun că un dinte anume nu poate fi salvat, dr. Ciobănaș îl face ca nou, invariabil. Din toate lucrările dr-ului Ciobănaș, una singură a fost extracție. În alte locuri, planul meu e "să facă ce vor, să mă țină până ajung la Ciobănaș."
Viky Mirea
Viky Mirea6 ani în urmă
Pentru mine, Dr. Ciobanas, va rămâne “bunul, distinsul medic”care îşi desăvârşeşte meseria, tratându-şi pacienţii atent, indiferent de condiţia lor socială, etnie sau de vârstă, cu aceeaşi dăruire, demnă de profesia de medic. Lucrează cu sufletul, cu mintea, cu o mână de maestru.
Mtn silviu
Mtn silviu6 ani în urmă
Vin aici de când eram mic. Am toți dinții în regula, nu m-a durut niciodată și preturile sunt ok. Nota 10 și pentru comunicare.
Elena Nicoleta
Elena Nicoleta2 ani în urmă
Servicii stomatologice de buna calitate! Recomand!
Locații recomandate