/Brasov/Dentist

ClassMed- Zâmbetul Meu

Strada Carierei 91, Brașov 500052, România

ClassMed- Zâmbetul Meu
Dentist
1.5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH3F+P2 Brașov, România
+40 770 791 213
classmedzambetulmeu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anamaria David
Anamaria David2 ani în urmă
650 de lei o plomba pentru un copil????? Există așa ceva??? Domnilor,nu toți muncim pe bani? Nu toți avem copii pentru care toți am face orice? Dar chiar așa??!!!? 650 de lei pentru O carie la UN SINGUR dinte mi se pare exagerat și mi se pare că suntem luati la mișto. Nici nu am plecat cu atâți bani la mine de acasă să va spun sincer. Nici nu mi am imaginat vreodată că cineva ar putea să își bată joc așa tare de un copil și de munca unui părinte! Doamna doctor Catalina Budei.
Țin să menționez că am mai fost in aceasta clinica la alt medic și niciodata nu am platit atât. Nu recomand bătaia de joc. Îmi pare rau .
Maria Oprea
Maria Oprea2 ani în urmă
Sunt foarte dezamăgită ,am fost acum câteva luni la dentist cu fetița de 5 ani jumătate și pot să spun că e foarte speriata fetița mea și nu mai vrea să meargă la dentist deloc cu toate că are masele cariate și o dor , ia lucrat la masele foarte cariate fara sa ii amorțească cu ceva...și de atunci plânge când aude de dentist,ce ar trebuii sa fac acum,sa merg sa o iau pe doctorita de mana sa ii spun sa se descurce că a băgat frică ii fetița mea nu știu când va mai accepta sa mergem la alt cabinet stomatologic,a speriata...
AnaMaria Dumbrava
AnaMaria Dumbrava2 ani în urmă
Zorian Seba
Zorian Seba2 ani în urmă
Kjh Kjh
Kjh Kjh2 ani în urmă
Alexandra gecala
Alexandra gecala2 ani în urmă
Buna ziua,
Multumesc pentru explicatii insa nu era necesar.
Stiu foarte bine situatia si va pot spune ca dna dr Catalina Budei nu m-a informat nici o secunda in legatura cu costul plombei. Stiam de la ultima vizita ca o plomba este 150 Ron nu 250 Ron.
Ma repet, a intrebat un copil de 4 ani ce culoare doreste...si a facut intocmai.Motivul pt care am semnat la sfarsit ( momentul in care am aflat de fapt cat avem de platit ), dupa ce minunata plomba a fost pusa, nu am facut un imens scandal strict pt copilul meu.
Dar nu este nici o problema,nu mai calcam pragul acestei clinici.
Si inca ceva,ca simplu sfat....parintii sunt dispusi sa faca eforturi mari pt copii lor,insa va rog sa va interesati totusi care este alocatia unui copil in Romania si apoi sa afisati preturi astronomice.
De lucrul cu CAS nici nu mai vine vorba.
Marius Gecala
Marius Gecala2 ani în urmă
Am ramas cu un gust foarte amar in urma ultimei vizite in aceasta clinica.
A fost prima si ultima data cand mai calcam pragul acestei clinici.
Nu pun la socoteala faptul ca desi am ajuns la ora programata,am intrat bine peste 45 minute,timp in care dna dr Catalina a luat o mica pauza intre programari ca de,pauzele mici si dese.....cheia marilor jegmaneli.
Nemultumirea mea are legatura cu pretul exagerat platit pe o plomba colorata discutata si stabilita cu un copil de 4 ani.
Nici mai mult nici mai putin de 250 lei.
Mi se parea frumos sa fiu intrebata daca sunt de acord sa platesc acest pret pentru o plomba la moda.
Total dezamagita!
Cosmin Mate
Cosmin Mate2 ani în urmă
Același gust amar lăsat de Cătălina Budei după o vizita cu fetita de 5 ani în urma unei invitații făcute de cei de la clinica știind ca cu câteva luni în urma am mai fost și consultația a eșuat cu plansete din partea fetitei ca să speriat dar plata tot a trebuit făcută(preț destul de mare) , pt teoria chibritului legat de spălatul pe dinți și ce facem noi ca părinți bine și ce nu(dar pe copil la lăsat netratat, speriat, plângând) la fel nu a vrut sa dea cu spray sa pregătească locul, dintisorul sa nu doară la extractie(extracția nu sa mai efectuat).... Pe scurt nu exista RĂBDARE CU COPII , mai inportant este sa se iasă la FUMAT în fata clinicii(foarte neprofesional din partea lor) AM VRUT SA VB CU O PERSOANA RESPONSABILA IAR PERSOANA DE LA RECEPȚIE A SPUS CA"CU MINE TREBUIE SA VB"... sigur nu vom mai calcă pe acolo și nu recomandam nimănui cu copil sa apeleze la Cătălina Budei, despre locație în sine foarte adecvata copiilor
Locații recomandate