/Brasov/Dentist

MON BLANC DENTAL

Strada Crișului Nr 18A, Spatiul Comercial Nr 10, Brașov 500289, România

MON BLANC DENTAL
Dentist
5
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJR8+JR Brașov, România
+40 750 700 366
monblancdental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Letitia Badulescu
Andreea Letitia Badulescu2 ani în urmă
O experienta minunata. Domnul Doctor explica foarte bine si îți da un sentiment de siguranta.Am apreciat cel mai mult grija, răbdarea si profesionalismul atât al Domnului Doctor, cât si al întregii echipe.
Rezultate absolut spectaculoase!
Sunteți minunați si recomand cu mare încredere!
🔝🔝🔝🔝🔝
Elena Oprea
Elena Oprea2 ani în urmă
Pentru ca nicio recomandare nu a funcționat în cazul meu, am hotărât sa aleg singura un cabinet stomatologic si am ales MON BLANC DENTAL. Un cabinet relativ nou, cu acces la tehnici și tehnologii de lucru moderne.
Domnul Dr. Dragancea Ionut s-a ocupat de cazul meu cu deschidere, empatie și perseverenta. Ii sunt recunoscatoare ca mi-a rezolvat o problema stomatologica estetica ce ma "necajea" de ceva timp, iar acum pot zâmbi cu încredere, chiar dacă de sub masca, deocamdată! ☺️ Apreciez faptul ca mi-a explicat fiecare procedura și mi-a răspuns, cu răbdare, la toate întrebările.
Un alt lucru pe care l-am apreciat este faptul ca sunt punctuali și respecta cu strictețe orele programarilor. Nu am așteptat niciodată mai mult de câteva minute și nici nu m-am intersectat cu alți pacienți.
Recomand MON BLANC DENTAL și pe domnul Dr. Dragancea, cu drag!
🤗
Balog Ana Maria
Balog Ana Maria2 ani în urmă
O experiență deosebită! Am fost cu fratele meu mai mic și am rămas surprinsă de răbdarea dl. doctor care a ținut cont de vârsta frageda a acestuia si a avut răbdarea de a-i explica in detaliu, atât lui, cât și mie, fiecare procedură care urmează sa fie realizată, precum și ce tratamente alternative ar putea fi aplicate. Deși inițial era speriat de orice stomatolog, la sfârșit mi-a zis ca nu a simțit nici o durere in timpul tratamentelor. Totodată am remarcat că timpul de așteptare a fost inexistent, fiind respectata ora programată, iar tot personalul a fost foarte amabil. Cu siguranța vom reveni!
Johnulet Hawk
Johnulet Hawk2 ani în urmă
Am apelat la Mon Blanc Dental fara nici o recomandare si am intalnit un doctor tanar, profesionalist si perfectionist alaturi de echipa sa.
Doar aici au reusit cu adevarat sa-mi redea zambetul pe care il pierdusem cu trecerea anilor.
Le sunt recunoscator domnului Dr Dragancea Ionut si echipei sale pentru toata atentia, rabdarea, dedicarea si profesionalismul de care au dat dovada pentru a avea un zambet minunat!
Va multumesc si le recomand tuturor sa faca o vizita la Mon Blanc Dental!
Raluca Munteanu
Raluca Munteanu2 ani în urmă
Am fost foarte incantata de lucrarea facuta, nici nu se observa ca acel dinte ar fi avut o problema, de asemenea se lucreaza foarte atent, iar medicul are mana foare usoara, in cazul in care aveti frica de dentist, aici o sa ca treaca, in timpul lucrarii am fost foarte relaxata. In plus, mi s-a explicat fiecare pas si fiecare lucru care urma sa fie facut. Recomand cu drag aceasta clinica!❤️🥰
Cosmin Onofrei
Cosmin Onofrei2 ani în urmă
Venisem intr-o mini-vacanta la brasov, timp in care ma apucase durerea de masea. Am fost la clinica Mon Blanc Dental si medicii de acolo nu numai ca m-au scapat de durere, dar mi-au salvat si dintele de la extractie. Preturile mai mult decat decente, nu ma asteptam la cum arata clinica. Nota 10!
Daniel Anei
Daniel Anei2 ani în urmă
Prima impresie contează întotdeauna. Fiind pentru prima oară când beneficiez de serviciile clinicii, am fost plăcut impresionat de tot ceea ce aceasta poate să ofere. De la programare și până la finalizarea tratamentului, clinica si personalul implicat au dat dovadă de profesionalism, implicare și determinare.
Locația este una foarte accesibilă iar clinica arată impecabil din orice punct de vedere.
Mi-a fost explicat întreg procesul de către Domn Doctor Drăgancea, etapele pe care tratamentul le implică, rezultatul pe care il voi obtine si foarte important realizarea relației doctor-pacient pe care Dânsul pune mare accent.
Cu siguranța, pe viitor voi apela din nou la serviciile oferite de clinica dentară Mon Blanc.
Andreuts.a6
Andreuts.a62 ani în urmă
Recomand Mon Blanc Dental tuturor celor care sunt în căutare de o clinică stomatologică de top din județ, eu consider că este chiar cea mai bună.
Cum intri pe ușă ești întâmpinat de o doamnă asistentă foarte primitoare și grijulie, dar nu ai cum să treci cu vederea decorul, mobila și curățenia clinicii, toate sunt la superlativ.
Odată ajuns în sala unde se întâmplă "magia", domnul doctor are grijă ca dantura ta să beneficieze de ce e mai bun, dar și să explice pas cu pas ce se întâmplă, astfel încât să vii cu durere și să pleci cu plăcere.
În concluzie, am avut rezultate foarte bune și voi mai apela la această clinică ori de câte ori este necesar, dinții mei sunt în siguranță atât timp cât domnul doctor și doamna asistentă se ocupă de ei :)
Locații recomandate