/Brasov/Dentist

Diana Smile

Strada Dumbrava Roșie 37, Brașov, România

Diana Smile
Dentist
5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6P+5V Brașov, România
+40 720 718 228
dianasmile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorin Mandache
Dorin Mandache2 ani în urmă
Recomand cu incredere aceasta clinica. Sunt foarte profesionisti, se vede experienta prin metodele rapide si eficiente de tratament, modul de lucru foarte bine organizat, atitudinea pozitiva de lucru si faptul ca te face sa uiti putin de frica aceea pe care o avem cand mergem la dentist. Multumesc Diana Smile!
Monika Vasile
Monika Vasile2 ani în urmă
Recomand cu maximă încredere! Am fost pacienta Dr. Raluca Diana Grapa. De fiecare dată am mers relaxată, fără nicio emoție sau frică la cabinet,deoarece de la prima intalnire mi-a dovedit profesionalismul și calitățile pe care le are. Iar la final am fost și sunt foarte mulțumită de toată munca ei. Se vede și se simte ca tot ce face,face pt ca ii place,nu pt ca asta este meseria ei🙂.
Sunt sigura ca la fel este și restul echipei.
Mulțumesc Diana Smile! 🦷
Golden monkey
Golden monkey4 ani în urmă
O recomand din suflet pe doamna doctor Grapa Raluca Diana. cand am venit prima oara la cabinet eram speriat si cu o maxima neincredere in mine. am avut pierduta toata partea de sus, dar Diana mi-a facut la propriu minuni intr-un timp limitat. sunt maxim incantat si abea astept sa revin in 2020.Nu imi ajung stelele sa imi pot exprima multumirea fata de profesionalismul lor.
Olly Max
Olly Max5 ani în urmă
Recomand cu incredere! Am fost (sunt) pacientul domnului Dr. Costin Bogdan!
Bianca-Iuliana Matei
Bianca-Iuliana Matei2 ani în urmă
Calitate de 5 stele cu +

Recomand cu toată încrederea această clinică! Servicii de o înaltă calitate încă de la intrarea în clinică. Am fost tratată cu promptitudine, respect, înțelegere și am avut parte de toată atenția și explicarea fiecărei operațiuni în parte! Mulțumesc doamnei Dr. Raluca Grapă și doamnei asistente care m~au primit cu multă căldură și atenție în clinica lor!
LUCIAN FLORIN BOGLUT
LUCIAN FLORIN BOGLUT2 ani în urmă
Recomand cu drag si incredere aceasta clinica.
Daca doriti profesionalism, siguranta si calitate recomand cu drag DIANA SMILE
Georgeta Iosif
Georgeta Iosif2 ani în urmă
Recomand cu maxima incredere pe dr. Raluca Grapa , pentru profesionalismul deosebit precum și calitățile umane de excepție. Și nu ma refer la operațiuni stomatologice uzuale ci la cele mai complexe: implanturi fast & fixed și lucrările dentare fixe pe implanturi. Are alături o echipa formata din tehnician dentar excepțional și asistente medicale foarte bine pregătite. Atmosferă relaxanta și atenție maxima acordata pacientului.
Elisabeta Stefan
Elisabeta Stefan2 ani în urmă
Recomand cu incredere Dr.Raluca Grapă ,super profesionalism ,precum și toată echipa cu care colaborează. MULTUMESC
Locații recomandate