/Brasov/Dentist

Dentalux

Bulevardul Muncii 8, Brașov 500281, România

Dentalux
Dentist
3.4
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJR8+W3 Brașov, România
+40 268 317 032
dentalux.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulia Pop
Iulia Pop2 ani în urmă
Am fost pacienta acestei clinici, nu demult..., nu dau numele doctoriței.. Toți dinții la care a intervenit s-au stricat și mai tare față de cum erau înainte, a trebuit să dau alți bani în altă parte ca să mi- i trateze din nou, la un dinte după o săptămână m-am prezentat cu dureri mari la alt cabinet. Ceea ce m-a făcut sa nu vin înapoi sa ii cer explicații a fost faptul ca am considerat că nu are rost să mai îmi pun mintea cu ea.. Se comporta f urât, își bate joc prin modul în care lucrează, efectiv, limbaj neadecvat, restul reiese și din unele dintre celelalte recenzii.
Claudia Senescu
Claudia Senescu2 ani în urmă
Profesionalism, empatie, răbdare, delicatețe ❤ O atmosferă în care te simți în siguranță.
Bogdan Breja
Bogdan Breja4 ani în urmă
Am ramas surpins sa vad toate comentariile negative si cu toate ca nu obisnuiesc sa ma implic in online, nota generala a acestui cabinet m-a determinat sa reactionez ca la o totala nedreptate.
Grija pentru pacienti se reflecta in timpul si rabdarea alocate comunicarii referitoare la fiecare interventie/operatiune in parte.
M-am simtit mereu protejat prin faptul ca de fiecare data orice intrument era desigilat in fata mea
Simi Simona
Simi Simona5 ani în urmă
Atenție cand alegeți să fiți tratat în acest cabinet.
Nu se respecta nici normele minime privind procedurile in domeniul stomatologiei.
O sa va loviți de preturi mult peste piață, lipsa de profesionalism, indiferenta față de client și explicații halucinante privind rateurile date.
Nu se oferă bon și garanție pe lucrări.
Andrei Voinescu
Andrei Voinescu5 ani în urmă
Preturi mari dispreț fata de ce patisem râdeau de dinții mei se adunase vreo 4 asistente mai mult parca ma luau peste picior profesionalism pauza
SIMO Simy
SIMO Simy2 ani în urmă
Am avut câteva lucrări la acest cabinet stomatologic și la final am regretat ca am ales sa intru aici... La un implant am avut infecție și după alte încercări nereușite de a finaliza lucrarea am renunțat și am finalizat lucrarea la alt cabinet.
Alt eveniment a fost atunci când a lucrat pentru a pune o plombă și a "spart" cu freza măseaua sănătoasă de lângă măseaua cariată, materialul de plombă a pătruns în pulpă maselei prin gaura făcută în măseaua sănătoasă fapt care a cauzat mari dureri... Am insistat ca sunt dureri pt ca nu ma credea, iar pe o radiografie a reușit să-și vadă "opera". Am renunțat la serviciile lor definitiv. Aveți grija unde alegeți să vă tratați.
Adina Roșu
Adina Roșu2 ani în urmă
BUNA ZIUA,

NU AM PRIMIT NICIODATĂ BON FISCAL ÎNTR-UN TIMP DE 5 ANI DE ZILE!!!!!!!

NU RECOMAND ACEST CABINET, DACA AVETI COPII CARE AU APARAT DENTAR, SA MERGEȚI LA ALT CABINET!!!!

PROFESIONALISMUL ESTE ZERO BARAT

MILTUMESC!
Caterina Radu
Caterina Radu2 ani în urmă
O echipă excelentă de profesionaliști. Toate experiențele de aici m-au făcut să revin cu încredere. Le mulțumesc tuturor, în special doamnei doctor Păcurariu. Recomand cu căldură!
Locații recomandate