/Brasov/Dentist

Dental Alex-Clinica de Medicina Dentara si Implantologie

Str. Carpaților 7, Brașov 500260, România

Dental Alex-Clinica de Medicina Dentara si Implantologie
Dentist
4
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJW9+FQ Brașov, România
+40 744 376 931
dentalalex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adina Constantin
Adina Constantin2 ani în urmă
Mi s-au dat informatii eronate cu privire la programul de lucru, nu mi s-a eliberat tomografia, motivul fiind ca nu este gata si ca dureaza. Am inteles si am revenit a2a oara dupa cateva zile si tomografia tot nu era gata. Lipsa de profesionalism si de implicare. Multumesc Dental Alex pentru experienta oferita si timpul pierdut.
RAZVAN Clivet
RAZVAN Clivet2 ani în urmă
Nu recomand! Am fost pentru o radiografie și am stat o ora, domnișoara de la receptie avea alte griji pe Facebook și Instagram, toata lumea se mișcă foarte încet, răspund plictisite. Nu am primit bon fiscal.
Andreea Butnar
Andreea Butnar2 ani în urmă
Atentia la detalii, profesionalismul, echipa medicala, la cel mai inalt nivel! Recomand Dr. Cojocaru si echipa sa, pentru orice problema dentara de la mic la mare. 👍
Forsaken
Forsaken2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de serviciile lor, domnul doctor Roman lucrează extraordinar.
O locație curată, respectabilă, e cabinetul meu favorit. Țineți-o tot așa!
Vrf cd
Vrf cd2 ani în urmă
580 ron o consultatie + radiografie fara niciun alt tratament. Fugiti ca dracu de tamaie !!!
Anamaria Birladean
Anamaria Birladean5 ani în urmă
Grija zambetului meu o au cei mai buni in domeniu! Multumesc Dental Alex pentru seriozitate, profesionalism si bucuria pe care mi-o dai. Revin cu mare drag de fiecare data la dnul dr.!
Camelia Maria
Camelia Maria2 ani în urmă
Am toate cuvintele de lauda pentru doamna doctor Georgiana Bărzulea. De fiecare data am remarcat amabilitatea personalului, curatenia desavarsita si atmosfera foarte prietenoasa. Recomand aceasta clinica si multumesc pentru profesionalism, empatie si calitatea serviciilor.
Buggy
Buggy2 ani în urmă
Dezamagitor din toate punctele de vedere! Pierdere de timp pe banii noștri.Dl.Alex care cred că este si proprietarul firmei numindu-se
dupa numele dânsului "Dental Alex".Pe lângă faptul că nu merit5a să se numească stomatolog ar trebui să urmeze și cateva cursuri de comportament față de clienți. Este o persoană foarte brutală din toate punctele de vedere (nu poți sa mergi să ți se pună o plombă si să pleci din cabinet cu alte dureri decat cea de la dinte ) apasă sau se lasă pe frunte ,umerii sau altă parte acorpului de la umeri în sus incat pleci cu dureri foarte mari, "foarte foarte brutal".Nu are nici macar un gram de profesionalism agresand verbal clienții cât și angajații ( asistenta care il asista ).Am auzit nu odată ci de mai multe ori discuti intre angajați ( doctori -asistente ) la "Dental Alex" ca nu au cu ce lucra sau au alte produse în loc de cele care ar trebui sa le aibă dar tu platesti aceasi sumă indiferent că produsul este mai ieftin.
Sfatul meu este să căutați alta clinică sau cabinet ,aveți de unde alege.Toți vor sa ne ia banii este adevărat dar unii pe lingă faptul că ne iau banii ii mai interesează să fim și mulțumiți.
La "Dental Alex" nu există așa ceva, poate multumire pe moment dar pe viitor cu siguranță nu. Dar nici cea momentană uneori nu există ca și în cazul meu.Cu siguranta mai sunt persoane care au avut parte de un asemenea tratament sau au avut probleme cu lucrările dar nu au reclamat.Nu mai lasați să fim prostiți sau luați de proști pe banii noștri suntem totuși în 2021 nu în alte vremuri în care nu aveam posibilitatea la libera alegere sau exprimare!
Reclamați tot ceea ce vedeți în neregulă așa îi ajutați și pe alți a face alegerea potrivită și corectă.
Acest cabinet în frunte cu proprietarul cabinetului nu ar merita nicimăcar o stea din punctul meu de vedere!
Locații recomandate