/Brasov/Dentist

Puredent - Dental Esthetic Clinic

Bulevardul Griviței Nr. 70, Brașov 500173, România

Puredent - Dental Esthetic Clinic
Dentist
4.9
134 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ33+4H Brașov, România
+40 721 904 777
puredentalclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Fnc 13
Fnc 132 ani în urmă
Evitati aceasta clinica cu orice pret! Se poarta foarte urat, atat cu pacientii, cat si cu personalul. Preturile sunt foarte mari, iar calitatea serviciilor nu este pe masura!
Alexandra Popovici
Alexandra Popovici2 ani în urmă
Recomand Puredent. Este a doua oară când vin aici și sunt foarte mulțumită până acum.
Dantura mea se simte în siguranță cu echipa de aici. :)
Vă mulțumesc
Gheorghița Boriceanu
Gheorghița Boriceanu2 ani în urmă
Clinica Puredent este cea mai bună alegere pentru o dantură sănătoasă și frumoasă. Domnul doctor Balint Zoltan este un profesionist desăvârșit care lucrează foarte atent. De asemenea, doamna doctor Chiriacescu Cristina își exercită profesia cu multă pasiune și dedicare, punând accent pe nevoile fiecărui pacient. Țin să mulțumesc și doamnelor asistente care sunt extrem de amabile. Recomand cu încredere Puredent pentru un zâmbet impecabil! :)
Teo M
Teo M2 ani în urmă
Puredent este o clinica pe care o recomand cu incredere!

De la primul contact cu personalul clinicii am fost surprinsa de amabilitatea si caldura de care am avut parte, de rabdarea medicilor cu care am interactionat si explicatiile pe care le-am primit la intrebari. Am efectuat diverse tratamente in cadrul clinicii si consulturi interdisciplinare si mereu am fost multumita de profesionalismul de care echipa Puredent a dat dovada. Doamna Dr. Chiriacescu mi-a efectuat un tratament cu coroana de care sunt extrem de multumita, foarte bine integrat atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Multumesc mult echipei Puredent pentru ca imi da ocazia sa revin mereu cu placere si incredere!
Mario Miron
Mario Miron2 ani în urmă
Am facut multe tratamente cu doamna Dr. Chiriacescu Cristina si sunt foarte multumit, rezultatele sunt impecabile , fiecare vizita m-a lasat profund impresionat de atentia acordata si de blandetea personalului. Multumesc din suflet echipei PUREDENT
Iulia Codreanu
Iulia Codreanu2 ani în urmă
Recomand aceasta clinica! Am ajuns la dna dr Chiriacescu in urma recenziilor si am fost foarte multumita. Au dat dovada de profesionalism, calitate, promtitudine si multa incredere. Asadar pentru servicii de calitate superioara, mergeti cu incredere la Puredent! ⭐⭐⭐⭐⭐
Marina Besica
Marina Besica2 ani în urmă
Recomand cu încredere pe dna doctor Cristina Chiriacescu pentru grijă, atenția la detalii și interesul oferit încă de la prima vizită. De asemenea mulțumesc dnei chirurg Oana Talmaciu pentru răbdare și nu în ultimul rând, asistentelor pentru atenție și amabilitate.
Costin Filip
Costin Filip2 ani în urmă
Foarte multumit de lucrarea efectuata de doamna Dr. Chiriacescu. Servicii de calitate si un ambient placut ce te face sa uiti ca esti la doctor.
Locații recomandate