/Brasov/Dentist

Topaltdent

Strada Nicolae Teclu 7, Brașov 500194, România

Topaltdent
Dentist
5
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ54+94 Brașov, România
+40 770 743 787
topaltdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Oprea
Raluca Oprea2 ani în urmă
Recomand cu încredere aceasta clinica. Doamna Dr.Danici Anastasia este o adevărată profesionistă; nu doar un doctor foarte bun, dar și o persoana calma, caldă și cu multă răbdare. Are toate calitățile pentru a te simți "pe mâini bune" și confortabil in cabinetul stomatologic.
Emilia Apachitei
Emilia Apachitei2 ani în urmă
Recomand cu mare drag, atât pe doamna de la recepție, dar în special pe doamna ortodont Olga Brânză, care mi-a explicat totul în detaliu, cu calm și cu răbdare. Mulțumesc mult!
Andreea Drimba
Andreea Drimba2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de această clinică. Serviciile oferite sunt de cea mai bună calitate, personalul este mereu la dispoziția pacienților , fiindu-le alături cu sprijin și încurajări. Recomand cu încredere
Eduard Inside
Eduard Inside2 ani în urmă
Recomand cu incredere clinica stomatologica Topaltdent!
Clinica este dotata cu medici profesionisti, echipament ultra-modern, ambient placut si prietenos!
Cu siguranta voi reveni la serviciile si suportul oferit de specialistii acestei clinici.
Andreea Cristea
Andreea Cristea2 ani în urmă
Cei mai buni! Recomand cu toata increderea, mai ales pentru cei care au copiii mici, doamna doctor stomatolog Anastasia Danici este minunata. Blanda, calma, rabdatoarea si foarte explicita, reuseste sa-i ajute atat pe cei mici, cat si pe cei mari, sa aibe o dantura sanatoasa si frumoasa!!!
Cata Cat
Cata Cat2 ani în urmă
Foarte mulțumit! Personalul foarte prietenos. Dr. Anastasia Danici a dat dovada de foarte mult profesionalism .Recomand cu încredere serviciile Topaldent -Clinica Stomatologica si Implantologie Dentara.Iti readuc zâmbetul mult dorit. Va mulțumesc pentru tot ceea ce faceti!
Daniela Secarea
Daniela Secarea2 ani în urmă
O clinica de excepție cu medici profesioniști. Eu personal sunt foarte multumita atât de domnul doctor Danici Alexandru și de doamna doctor Danici Anastasia cat si de întreg personalul.
Recomand cu încredere!
Simona Popescu
Simona Popescu2 ani în urmă
Sambata , ora 14:00. Raspunsul lor la telefon: Nu avem medic. Pai nu erati deschisi non-stop? Ba da, dar nu avem medic. Deci sunteti inchisi! Da, suntem inchisi. Ce e in neregula cu voi, intreb?
Locații recomandate