/Brasov/Dentist

Cif Dent

Strada Muncitorilor, Brașov 500265, România

Cif Dent
Dentist
3.8
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJQG+V3 Brașov, România
+40 268 329 018
cifdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pop Dorin
Pop Dorin2 ani în urmă
Nu recomand această clinică, am avut două experiențe negative, lucrări de proastă calitate
iar când am revenit pentru remedierea lor dr Cioacă a fost destul de neprimitor, iar remedierea a fost plătită tot de mine. În legătură cu dr. Armand recomand evitarea lui.
Corina pavel
Corina pavel2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de servicii
Gabi Bela
Gabi Bela4 ani în urmă
Lipsa de profesionalism, din partea dl Armand,omul acesta este cu gândul la orice altceva decat la meserie.Este iresponsabil,am avut de tratat o masea de minte unde dl Armand refuza sa faca o radiografie (pe langa cea panoramica in care nu se vede exact toate elementele)sa vada structura măseli,vrea sa impresioneze lucrează cu plasticul acela dar in gura mea ajunge soluție de clor si tot încearcă sa ma convinga ca el a pozitionat corect plasticul de parca eu minteam ,dupa ii da voie asistentei sa plece in acest timp lucra cu soluția de clor care imi sare in ochi după care se scuza ca este treaba asistentei care el a lasat-o sa plece.Eu stiu de 4 canale la măseaua mea el găsește 3,la final se încearcă sa faca o radiografie dar nu știe a pozitiona filmul ,si se lasa păgubaș.Dupa toata aventura,eu am plecat foarte iritata in care cu greu am putut dormi si taxata cu 280 de lei din 600 de lei cat zice ca este costul total.
Tehnica Center
Tehnica Center4 ani în urmă
Nerecomandat pentru lucrari complexe. Calitatea pe care dr Cioaca si-o asuma este deplorabila. Atitudinea neprofesionista pe care dr Cioaca o are in momentul in care i se aduc la cunostinta problemele generate de lucrarea sa denota amatorismul cu care lucreaza.
Cristina Elena Mușat
Cristina Elena Mușat6 ani în urmă
Am fost cu juniorul în vârstă de 5 ani şi sunt foarte mulțumită de calitatea serviciilor. S-au comportat exemplar cu un copil căruia inițial îi era teamă de medicul sromatolog.
Maria-Rafaela Galoiu
Maria-Rafaela Galoiu2 ani în urmă
Best Dental Practice ever!
Contrar review.ului de mai jos unde se afirma ca Dl Dr Armand este lipsit de profesionalism vreau sa mentionez ca acest medic este exceptional!
Lucrand cu oamenii de-a lungul timpului am invatat ca acestia isi exprima nemultumirile prin review.uri negative cu scopul de a face rau!
Am doua tratamente de canal executate de Dl Dr Armand si ambele sunt perfecte!
Recomand din toata inima acest medic stomatolog si intreaga echipa Cif Dent!
Sos Cristian
Sos Cristian2 ani în urmă
Deși pretul serviciilor este destul de mare, raportul pret-calitate este excelent. Am fost foarte multumit de intreaga experiență. Oameni corecți și extrem de profesionisti, care au reușit să facă întregul proces suportabil si lipsit de durere. Amabilitate, sfaturi de bun simt si o atitudine generală orientată spre client. Recomand tuturor.
Bogdi bogdi
Bogdi bogdi2 ani în urmă
Sugerez pe langa pretul combinezonului ( 100 lei!!!!), sa postati si marimile sabotiilor purtati de medici:))) . Inteleg ca este o perioada dificila ,dar mie mi se pare o alta afacere pe langa ce ar trebui eu sa faca. Sa concluzionez , nu recomand acest cabinet; mentionez ca au fost servicii platite si prost executate. Semnat un fost client
Locații recomandate