/Brasov/Dentist

Dr. Mircea Mihai

Strada Zizinului 35, Brașov 500403, România

Dr. Mircea Mihai
Dentist
4.4
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ2C+6F Brașov, România
+40 740 414 506
drmirceamihai.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 9–14
Mirecuri: 14–20
Joi: 9–14
Vineri: 14–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Neagu
Gabriela Neagu2 ani în urmă
Foarte profesionist și blând. Nota 10!
Stoica Adrian
Stoica Adrian4 ani în urmă
Nu recomand ,fugiți cât puteți,am ajuns aici pt doamna doctor Costenco dar dansa era in concediu și am dat de o domnișoara doctor deși nu cred ca este doctor probabil alta diploma luată cu gura și cu ......,da așa merita sa i vorbesc pt ca am venit 60 km la programare,am întârziat 10 min ,(domnișoara a ieșit in momentul in vâre căutam loc de parcare ).La Recepție domnișoara a zis ca ia trimis mesaj și ca a ieșit puțin după 17 minute surpriza,apare domnișoara și spune ca am întârziat și nu ne mai primește ca ea a încercat sa ne sune înainte cu o zi bla bla ...motive dar ultima data am așteptat o ora pana nea primit ,in fine o ordinara de domnișoara nu i-am reținut numele și m-a bucur pt asta
PS pacientul era fetița mea de 8 ani și nu a primit-o ăștia nu sunt doctori sunt mercenari
Stoica Octavian
Stoica Octavian5 ani în urmă
total neprofesionisti !!!! domisoara de la intrare te intampina cu ostilitate, le spui ca ai programare la ora 12 si dureaza 35 de minute ca sa-ti spuna ca de fapt desi exista un singur cabinet Dental Estetica, cabinet la care am sunat sa ma programez, sunt programat la un alt cabinet partener si ca am venit degeaba.
nu recomand !!!
Ionel ciobotaru
Ionel ciobotaru6 ani în urmă
Din pacate pentru ei programare pare sa insemne altceva. Te pun sa astepti fara sa ti se comunice daca se va ocupa cineva de tine. Mai mult, abordarea pacientilor este una grosolana fara sa conteze cat de putin faptul ca tu platesti tratamentul. Personal cu caracter josnic. Nu recomand acest "centru medical" asa se numesc ei.
INGi
INGi2 ani în urmă
Recomand cu toată increderea serviciile domnului doctor Mircea Mihai. Un medic profesionist cu daruire, meticulozitate și foarte amabil cu pacientii. Lucreaza cu echipamente de ultima generatie. Clinica este foarte curata și personalul de acolo amabil la randul lui.
Liliana Aiftimioaie
Liliana Aiftimioaie2 ani în urmă
Domnul doctor Mircea Mihai este un excelent profesionist,am avut nevoie de tratamente dentare complicate,atât eu cat si soțul meu,
însă domnul doctor Mircea Mihai ,datorită pregătirii și experienței profesionale de excelență a reușit sa faca lucrări dentare perfecte,redandu ne atat mie cat si soțului meu sănătatea si aspectul perfect al danturii noastre.Profesionalitatea domnului doctor Mircea Mihai este in armonie cu modul atât de uman cu care își trateaza toți pacienții!Recomandăm pe domnul doctor Mircea Mihai, medic de excelență!
Bogdan Constantin
Bogdan Constantin2 ani în urmă
Recomand! Lucrează foarte bine , un specialist desăvârșit ! Stăpânește foarte bine meseria , discuta cu pacienții , urmărește interesul acestora și ii sfatuieste sa aleagă impreuna cea mai buna varianta pentru sănătatea lor.
Iulia Postolache
Iulia Postolache2 ani în urmă
Doctorul Mircea Mihai e un specialist serios care pune calitatea lucrarilor pe primul loc. Fiul meu a fost tratat de către doctorul Mihai, fiind foarte mulțumită de rezultat.
Locații recomandate