/Brasov/Dentist

Dentalmed

Strada Lungă 14, Brașov 500058, România

Dentalmed
Dentist
3.8
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHXQ+8H Brașov, România
+40 268 418 770
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Barna Barabas
Barna Barabas2 ani în urmă
Dentalmed are medici dentiști foarte buni, unde poți rezolva orice problemă dentară, de la o simplă carie, până la cele mai complexe lucrări protetice fixe și mobile, inclusiv implantologie.
Asistentele medicale sunt amabile, săritoare, sediul este foarte curat, cu dotare tehnico-materială superioară.
Seriozitate și competență maximă.
Seby Sebastian
Seby Sebastian2 ani în urmă
Neprofesionalism, nu iti explica ce problema ai, preturile sunt extraordinari de mari la fel ca si arogantele angajaților.

Nu recomand.
GABRIEL PETCU
GABRIEL PETCU4 ani în urmă
Echipă serioasă, cu medici tineri. Felicitări! Sunt foarte mulțumit!
Pascal Marilena Pascal Marilena
Pascal Marilena Pascal Marilena5 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de această clinică.
Sunt foarte seriosi,lucrare complicată cu 10 implanturi,s-a finalizat cu brio.
Recomand
Ioana Ungureanu
Ioana Ungureanu5 ani în urmă
Recomand Doctor Sorin Carnu, f.bun
Florin Monea
Florin Monea6 ani în urmă
Niste incompetenți am făcut lucrare la ei acum aproximativ 4 ani.. iar acuma ma gasesc ca mi-a căzut lucrarea făcută la Dentalmed în brașov.
Nu mai vorbesc de preturi care sunt la stele.
Oleg Balan
Oleg Balan10 ani în urmă
La clinica Dentalmed Com din Brasov, am gasit solutii de calitate superioara si o echipa minunata cu adevarati profesionisti ce ofera un complex total de servicii de specialitate totul intr-o clinica dotata ultramodern. Pe aceasta cale multumesc intregii echipe si de la mne aveti cea mai mare nota. Recamand tuturor ce au o problema cu dantura sa vizitez clinica Dentalmed Com din Brasov!
Adriana P
Adriana P2 ani în urmă
Am sunat in data de 4 mai la urgenta la Dentalmed, mi-a raspuns d-na dr.Corina Idriceanu,i-am spus ca de o luna am o durere mare la un molar ,care iradiaza la dinti,maxilar si ureche,ca iau analgezice si nu prea isi fac efect,ca am luat antibiotic,iar ea imi zice ca nu crede ca durerea e asa mare,nu crede ca e o durere continua si ca nu are de ce sa ma trimita la cabinet ca nu imi face nimic,decat o gaura in masea si durerea tot aia ramane,pentru ca pe perioada asta la urgenta nu se folosesc ace,nu se scot nervi,nu se scot masele nu se face nimic,atunci pentru ce e urgenta,pentru detartraje? Mi-a recomandat un antibiotic si sa astept pana pe 15 mai sa merg la cabinet stomatologic.E normal sa consideri ca nu e o urgenta cand stii ca omul ala are dureri mari de o luna,ca a luat atatea medicamente si inca ai mai recomanzi inca 2 saptamani de medicamente.? Poate a crezut ca nu am avut ce face si m-am gandit sa sun la urgenta să-mi fac vreo masea gratis.Acum mai am 2 saptamani pana in 15 mai si deja nu isi mai face efect nici un analgezic si stau in dureri mari.Acum vad la stiri cum altii merg si le scot masele si le fac tratamente si ma intreb,nu cumva am fost mintita ?Dar de ce sa minti un om in suferinta? Rusine!!!
Locații recomandate