/Brasov/Dentist

COGĂLNICEANU DANIELA, C.M.I. DE MEDICINĂ DENTARĂ

Strada Cezar Boliac 13, Brașov 500009, România

COGĂLNICEANU DANIELA, C.M.I. DE MEDICINĂ DENTARĂ
Dentist
4.2
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
JJX6+75 Brașov, România
+40 742 767 460
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florin Remus Toma
Florin Remus Toma2 ani în urmă
Victor Moldoveanu
Victor Moldoveanu2 ani în urmă
Mia M
Mia M4 ani în urmă
Ana Elisabeta
Ana Elisabeta2 ani în urmă
Am fost la cabinetul doamnei doctor Cogălniceanu Daniela în octombrie 2020, pentru că mi se spărsese o măsea. După consultație, amprentă și multe zile de așteptare m-am ales cu o coroniță lucrată greșit, pe care doamna doctor a insistat să o monteze, ajustând fără milă din partea de jos, ca să îi facă loc. Mai mult decât atât, a montat noua lucrare într-un unghi strâmb, așa încât la final dintele se atingea de peretele gurii de câte ori vorbeam sau mâncam. Iar după o vizită la un alt medic am aflat că aveam și spațiu lăsat liber între coroniță și gingie, pe unde intrau resturi de alimente. O groază de bani și zece zile de așteptare pentru un dinte care mi-a provocat apoi dureri de maxilar, deoarece era prea înalt și prea strâmb.

Pentru că a trebuit să plec din oraș m-am dus apoi la un alt medic pentru revizuirea situației, pentru că nu mai puteam mesteca deloc acolo. Primul lucru care m-a întrebat a fost ”cum m-am simțit cu lucrarea înainte să o fie montată definitiv”. Și a trebuit să îi explic că nu a existat o perioadă de acomodare, că mi-a fost montată definitiv în câteva minute. După ce mi-a scos lucrarea și a tot încercat să o ajusteze și să o monteze din nou, al doilea medic mi-a arătat că nu intră sub gingie, drept pentru care a trebuit să plătesc pentru o altă coroniță și să aștept iarăși să fie lucrată de tehnician.

În urma acestei experiențe am contactat-o pe doamna doctor Cogălniceanu Daniela și i-am solicitat să îmi restituie banii pe care i-am plătit pentru prima coroniță, deoarece lucrarea a fost complet ratată, din cauză că mi-a luat amprenta greșit (lucru pe care i l-a spus chiar ea unei rezidente, de față cu mine...). Desigur... nu am primit niciun ban înapoi și nicio explicație.

Așadar, în urma acestei povești NU recomand să vă tratați la doctor Cogălniceanu Daniela pentru că:
- este complet lipsită de profesionalism. După prima încercare de a-mi monta coronița a pozat-o în poziția unde ar fi trebuit montată și a trimis-o înapoi la tehnician pe motiv că nu avea culoarea potrivită. De fapt, era greșită de la bun început, și a trimis-o pentru retușuri. După care, la câteva zile, a insistat din nou să o monteze, intervenind și asupra dintelui de jos, de care se lovea lucrarea ei, pe care l-a făcut aproape plat. Fără să îmi ceară permisiunea!
- habar nu are să coreleze tratamentul pentru un pacient cronic, ca să nu zic că nu prea știe ce-i ăla diabet
- este foarte repezită, mereu țâfnoasă și lipsită de empatie
- este genul de stomatolog care se apucă să îți găurească orice dinte, chiar dacă nu este nevoie, numai ca să îți ia banii

Ocoliți, ocoliți! Și nu vă lăstați tratați de medici nesuferiți!
Catalinescu Fiona
Catalinescu Fiona2 ani în urmă
Locații recomandate