/Timis/Dealer auto

RMB - Casa Auto Timisoara - Hyundai

Calea Șagului Nr. 231, Chișoda 307221, România

RMB - Casa Auto Timisoara - Hyundai
Dealer auto
4.3
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P53P+G7 Chișoda, România
+40 356 101 447
hyundai-motor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Dragos
Radu Dragos2 ani în urmă
Te mint pe fata cu termenul de livrare, inainte sa dai comanda si imediat dupa ce dai iti dau un termen iar dupa o luna mai adauga 2 luni la termenul initial
Claudia Popovici
Claudia Popovici3 ani în urmă
Casa Auto Timisoara - Hyundai, ar trebui sa va fie mare rusine!!! Tratati clientii dvs cu cea mai mare scarba si nu sunteti buni de nimic! Degeaba exista 5 ani de garantie! Te mint in fata, isi bat joc de timpul si de banii tai, nu sunt in stare sa te ajute cu nimic, astepti 5 ore in sala de asteptare pentru ca mai tarziu sa iti spuna ca masina ta nu are nimic. Te fac mincinos in fata si nu te lasa sa iti termini propozitia pana la capat. Nu au chef, rabdare si nici dispozitie sa te ajute cu problemele tale REALE! Seful de service de acolo ar trebui sa renunte la job si sa inceapa clasa I de la zero.
In plus, nici nu raspund la mailuri!
NU RECOMAND!
El Zen 1
El Zen 13 ani în urmă
Nu recomand, printre caracteristicile echipei de acolo: neseriosi, neinformati, ignoranti, si un pic obraznici.
Oana O
Oana O4 ani în urmă
Degeaba ai 5 ani de garantie, ai garantia doar ca iti vei face nervi. Isi bat joc de timpul si de banii tai, te mint in fata, incepand cu seful de service pana la cei care iti vand o masina noua neconforma, iar apoi incearca sa te convinga ca e absolut normal ce se intampla si ca ei nu au mai fost contactati pentru asemenea probleme. Nu raspund la mailuri, iti tin masina fara sa ii faca nimic 5 zile in service, ca apoi cand ii intrebi de ce nu au reparat problema pentru care ai adus-o sa iti raspunda ca nu poti dovedi ca ai lasat-o acolo. Asta pentru ca refuza sa iti dea fisa de intrare.
Sorin
Sorin4 ani în urmă
Nu recomand partea de service celor care vor avea probleme cu masinile Hyundai achizitionate.Faptul ca abia raspund la telefon pentru programare cat si lipsa profesionalismului in rezolvarea problemelor si expresia ca trebuie sa traiesti cu defectele unei masini noi proaspat achizionata, denota totul. In schimb la partea de ofertare si achizionare totul s-a intamplat rapid si intr-un timp relativ scurt.

Nu va lasati pacaliti de garantia celor 5 ani de zile deoarece timpul necesar intrarilor in service fara rezultate spre rezolvarea problemelor in favoarea clientului este mai pretios!
Andrei Nicolae Nemeti
Andrei Nicolae Nemeti7 ani în urmă
Cam departe (esti iesit din oras bine). Personal amabil. De service nu ma pronunt inca pentru ca nu am avut nevoie (inca).
Fülöp Bèla
Fülöp Bèla2 ani în urmă
Profesioniști, dar pe bani grei și fără detalii tehnice! Cine poate știi ce au lucrat...!?
Cristian Corocan
Cristian Corocan2 ani în urmă
Super locație! O echipă pe cinste!
Locații recomandate