/Timis/Dealer auto

Silver Motors Timisoara | Dealer Auto Multibrand

Calea Lugojului Nr. 135, Ghiroda 307200, România

Silver Motors Timisoara | Dealer Auto Multibrand
Dealer auto
4.2
290 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q8H7+5J Ghiroda, România
+40 256 217 960
silvermotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daci Daci
Daci Daci2 ani în urmă
Ok. Andrada, reprezentant vânzări Kia super amabilă și o bună cunoscătoare a produselor ofertate. Nu am întâlnit, în România, un vânzător mai dedicat și mai competent.
Răzvan Oros
Răzvan Oros2 ani în urmă
De ce se mai fac programări la service dacă nu știți sa va organizați? Îmi confirmați telefonic ora 15:00, ora aleasa de voi, ajung cu 10 minute înainte, iar masina mai sta în parcare 45 de minute. La ora 16 mi-am cerut cheia înapoi și am plecat, e foarte trist ca sunt atâția oameni care va accepta aroganta, neismitirea și nu în ultimul rand incompetenta.
Ernest Alyn
Ernest Alyn2 ani în urmă
parcare aproape inexistenta pentru mașinile care vin la servis nu mai zic ca un cumpărător nu are loc de parcare iar in loc sai sara in ochi exponatele sa atraga viitori cumpărătorii el vede mașinile angajaților si celelalte masini ce așteaptă sa intre in servis care pentru reparatii care pentru verificarea periodica
Adi Mobil
Adi Mobil4 ani în urmă
*** Masina lovita in parcarea service-ului. *** Management dezastruos, dupa multe discutii cu ei am decis sa-mi vad de treaba si sa-mi fac reviziile la Kia Arad.
La reclamatie mi s-a raspuns ca locatia masinii nu a fost acoperita de sistemul de supraveghere video ...
Cristian Ciumas
Cristian Ciumas2 ani în urmă
O locație multibrand, dedicată pasionaților auto, cu un showroom generos, de unde doritorii de autoturisme și autovehicule pot vizualiza și cumpăra unele dintre cele mai cunoscute mărci auto, consiliați de personal amabil și care dispune și de un service auto dedicat.
Alex Militaru
Alex Militaru2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte buna cu echipa de vanzari cand am cumparat o KIA. @Andrada Thank you!
Alin Lihet
Alin Lihet2 ani în urmă
Bună ziua . Nu aveți cum sa fiți mai buni cu asemenea personal . Am fost la Dumneavoastră cu un Fiat doblo să schimb injectoarele mi-ați dat un preț de 2500 lei pe injector + manopera + tva ...etc
Clar ca nu am reparat masina la voi și nici nu voi mai calcă pe acolo . Specific am reparat masina la Ovarom la jumate din prețul oferit de voi ... O zii bună și la câți mai multi clienți...
Gosu Bosu
Gosu Bosu2 ani în urmă
Recepția la service e ok. Amabil, serviabil, domnu de la service. Faci actele, bagi mașina în service, cu gândul că iese ok și că service_ul e modern, nu orice service de la colț de strada. Mașina relativ noua, 2 ani. Mă așteptam la o lucrare buna. Bun. Iese mașina, lucrarea e de toată jena. Prag zgariat, probabil când au scos portiera. Plasticele puse prost la loc, se vede lipiciul acela pe sub ele, daca tragi de ele se iau rapid, încă nu mi le-a luat nimeni, impurități sub vopsea. La amabilitate e de nota 10, dialog la fel. Problema e la doreii din service, presupun. Păcat de recepție. Faceți ceva cu ei, sa stea acasă, nu țin cont că mașina e 25000E, au lucrat la ea ca la ultimu cazan. In Occident erau dați demult afară. A doua lucrare la voi, prima, așa și așa, a doua un dezastru. Ganditi-va ce reclamă proasta o să aveți cu asemenea angajați. Știrile zboară repede pe internet mai ales interacțiunile proaste cu clientii, și, după câte vad, sunt destul de multe. Nu recomand deloc acest service.
Locații recomandate