/Timis/Dealer auto

Casa Auto Timisoara - Ford

Calea Șagului 199, Timișoara 307221, România

Casa Auto Timisoara - Ford
Dealer auto
4.1
413 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P57V+VM Timișoara, România
+40 256 217 057
fordtimisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Diaconescu
Gabriela Diaconescu2 ani în urmă
Oameni foarte amabili si priceputi dar nu ma incadram in pret.
Sorina Mirela Stoica
Sorina Mirela Stoica2 ani în urmă
Am achiziționat un Forg Kuga, 2016 Oct an de fabricație, în 6 aug 2021.dupa 3 sapt în 27 aug, probleme cu motorul, transmisia, etc. După încă o luna, probleme cu rulmentul. La service ul lor, 1500 lei reparația și 7 zile, pana comanda rulmentul.!!!!
Am reparat o la D l Zoli în Voiteg, cu 150 lei.!!!! În 3 ore..
Ei vând,, RABLE,, nu rulate. Urmează sa fac o expertiza autorizata, pt a știi cu adevărat ce am achiziționat.
Evitați aceasta locație!!!
Exclusiv Advertising & Stamps
Exclusiv Advertising & Stamps2 ani în urmă
Amabilitatea unora de la recepție service și a paznicului care te "dirijeaza" prin parcare lipsește.
Îmi pare rău că nu pot acorda mai puțin de 1 stea.
La vizita în service de săptămâna trecută paznicul însărcinat cu dirijarea prin parcare m-a întrebat câți km are masina. Am făcut o poza la kilometraj și i-am spus 74170. După care masina a întrat în service. Astazi la intrare in service (in parcare) același paznic ma întreabă câți km are masina . Ii spun aprox 74400. La recepție service angajatul care preia cheia și masina ,constata!! faptul ca pe prima fisa era trecut 74800 km. Deci, km mai mulți decât aveam astăzi. Ma întreabă revoltat cum adică are masina acum mai putini km. Pai, cu toată dragostea cine a scris pe fisa numărul de km? După ce a fost trecut nr de km pe fisa masina a întrat în service. Nimeni nu a observat faptul ca este o discrepanta între km reali și ce a trecut paznicul în fisa? Mai și se sugerează indirect ca ceva nu e ok, evident din vina mea.
Ps: dacă doriți ca cei care vin cu mașinile în service sa parcheze intr-un anumit loc, montați niște direcționale, amenajați un loc special și nu plimbați oamenii prin curte. Chiar și fără aceste lucruri, învățați paznicul sa fie amabil. E cel mai important lucru.
Daniel Grigoras
Daniel Grigoras2 ani în urmă
La revizia anuală de anul acesta efectuată pe 3 iunie, în urma solicitării mele pentru verificarea direcției și suspensiilor, Casa Auto Ford Timișoara mi-a specificat în fișa de control a calității că ar trebui schimbate brațele pe față și spate și burdufurile la planetare. Căutând însă un service care să-mi schimbe doar bucșele în locul brațelor cu totul, mi-au fost făcute alte constatări în alte service-uri auto care mi-au pus în vedere un joc mare în caseta de direcție, precum și burdufurile desprinse de pe casetă cu axul din casetă foarte murdar, lucru deloc de neglijat, ba chiar foarte important și grav, însă complet omis de mecanicii de la Casa Auto Ford care făcuseră constatarea.

Mai mult, când predasem mașina în service-ul Casei Auto Ford dimineața la ora 8:30 și mecanicii erau afară la cafea și țigară, toți se întorseseră spre mine când auziseră sunetele scoase de mașină în timpul manevrelor efectuate în vederea parcării mașinii. Când îl întrebasem pe Costel, șeful de atelier, de la ce provenise acel sunet când virasem la maxim stânga-dreapta cu roțile pe loc, acesta nu-mi spusese nimic, reacționând ciudat, zâmbind rușinat și pur și simplu întorcându-se și plecând, ignorându-mă astfel, ca mai apoi să aflu la un alt service că sunetul era produs de pompa de servodirecție, care cică, cu mașina neaccelerată, ar fi fost moartă.

Revenit la Casa Auto Ford în urma constatărilor făcute în alte service-uri, l-am confruntat pe Răzvan, directorul de service, cu privire la constatările făcute în alte service-uri, care însă a desconsiderat jocul din casetă ca fiind unul pur „funcțional”. Luându-l însă în mașină pentru a-l întreba de sunetul scos la rotirea roților pe loc, recunoscuse rușinat că acele sunete erau produse de pompa de servo, moment în care, făcându-mi-se rușine de rușinea lui, nu l-am mai întrebat nimic.

Întrebarea mea este următoarea: De când erau desprinse burdufurile de pe caseta de direcție și de ce nu a fost specificată această problemă în fișa de control a calității? Cu siguranță că problemele mecanice și nenumăratele complicații personale cu care am ajuns să mă confrunt ar fi putut fi evitate dacă problemele la acele burdufuri ar fi fost semnalate și remediate din timp.

Observ că ați mai primit recent o recenzie de o stea privind protocolul de verificare.
Oprea Cristian Cătălin
Oprea Cristian Cătălin2 ani în urmă
Pozele sunt dupa a doua revopsire , prima a iesit si mai groaznica deci pentru o bara per total sunt 2 saptamanii si mai urmeaza inca o revopsire
Vasile Dragomir
Vasile Dragomir2 ani în urmă
Nu mergeți aici că au angajați foarte slabi,pt o bobină,ei îți fac motor nou, bine înțeles pe banii tăi !
Marcel jurca
Marcel jurca2 ani în urmă
Locație excelenta pentru achiziționarea de autoturisme noi marca Mercedes, Ford, Hyundai, Mitsubishi, dar și o gamă largă de autoturisme second-hand
Alex I
Alex I2 ani în urmă
Echipa de 5 stele. Personal amabil si dedicat clientilor
Locații recomandate