/Timis/Dealer auto

Tudor Motors

Calea Bucureștilor 30, Otopeni 075100, România

Tudor Motors
Dealer auto
4.7
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3R9+XJ Otopeni, România
+40 724 186 537
tudormotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad Marincas
Vlad Marincas2 ani în urmă
Foarte seriosi si profesionisti! Am cumparat un Volvo de la Tudor Motors si sunt foarte multumit de alegerea facuta. Procesul de cumparare a fost un unul transparent, Sebi m-a ajutat mult cu detaliile masinii. Ceea ce mi s-a promis, am si primit, masina intr-o forma excelenta si dupa 8 luni totul e in parametri, nu am avut nici o surpriza cu ea. Ii recomand cu caldura!
Mircea Aurelian
Mircea Aurelian2 ani în urmă
Un parc auto de nota 10. Am cumparat un Tucson din 2017 de la Tudor Motors si sunt foarte multumit de masina si de experienta avuta cu oamenii de acolo. Chiar am beneficiat si de garantia oferita de dansii, fara discutii si fara intarzieri. Recomand Tudor Motors cu inima deschisa si cel mai probabil, a doua masina va fi achizitionata tot de la ei. Multumesc pentru tot!
Mihai Andrei Copilus
Mihai Andrei Copilus2 ani în urmă
Aparent seriosi. Totusi, istoricul VERIFICAT prezentat de ei e doar cel de mentenante (schimburi de consumabile) si bineinteles ca arata bine ca sunt masini iesite din leasing. Daca mergi la reprezentanta afli si ca masina a fost lovita, si un lung cearceaf de interventii

Later edit: multumesc pentru raspuns. Totusi, de ce acest incident minor nu a ajus in istoricul oferit de dumneavoastra? Chiar are o importanta mai mica decat un schimb de ulei?
Florian Vladila
Florian Vladila2 ani în urmă
Groaznic! Am zburat cu avionul de la București la Timișoara, am fost asigurat ca mașina este în regula, ca nu a fost vopsita, însă când am ajuns mașina în cauza fusese revopsita pe jumătate. Am venit special pt acea mașina, am pierdut o zi întreaga pe drum. Tipic romanesc!
Gentiana Mecu
Gentiana Mecu2 ani în urmă
Atrasa de evaluarile pozitive si de un autoturism listat de care eram interesata, am apelat si eu la acest dealer multi-marca. Doar ca, in cazul meu, experienta a fost putin diferita. Modelul de care eram interesata (Audi Q7, 2019) nu era disponibil pentru vanzare imediata, acest fapt nefiind mentionat in anunt. Imediat dupa ce am facut o oferta cu 3% sub pretul initial, mentionand ca as dori sa vizionez, testez si eventual sa achizitionez autoturismul in urmatoarea zi lucratoare, anuntul a fost dezactivat. Cu 24 ore mai tarziu, observ ca autoturismul a fost re-listat la un pret cu 10% mai mare decat cel initial.
Puia Eugen
Puia Eugen2 ani în urmă
Am achizitionat un BMW X1
Foarte seriosi. Masina este in totalitate la fel cu prezentarea.
Si-au dat tot concursul pentru finantare.
Totul a decurs perfect asta incluzand si livrarea de la Timisoara la Bucuresti.
Felicitari pentru profesionalism!!!
Andrei Solomon
Andrei Solomon3 ani în urmă
Am achizitionat acum 3 luni un A4 de la aceasta firma. In ciuda faptului ca era data de 30 decembrie oamenii au avut foarte multa rabdare cu mine pana la finalizarea tranzactiei. Cu masina nu am avut nicio problema de cand am luat-o, circuland aprox. 7000 km, sunt foarte incantat de achizitie. In concluzie, o echipa foarte profesionista si cu masini bune
Marius Alexandru Ignat
Marius Alexandru Ignat2 ani în urmă
2 masini cumparate de la Tudor Motors. Urmatoarele tot de aici vor fi.
Locații recomandate