/Prahova/Dealer auto

HARY AUTO

DN1B, Comuna Bucov 107110, România

HARY AUTO
Dealer auto
4.1
150 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X3FV+9H Comuna Bucov, România
+40 730 002 006
haryauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Seby Burlacu
Seby Burlacu2 ani în urmă
O experiență plăcută. Angajați binevoitori ,masini bune .Seful un om extraordinar. Cea mai plăcută experienta. Recomand cu incredere. Adevărați profesioniști din toate punctele de vedere.
Marilena Marin
Marilena Marin2 ani în urmă
O firmă serioasă! Cu angajați serioși și cu simțul răspunderii! Vii recomand cu placere și toată încrederea!!! Felicitări conducerii!!!
Liviu Stanciu
Liviu Stanciu4 ani în urmă
Astăzi dimineata am văzut masina, am facut actele pentru rate, iar la ora 16 am plecat cu masina de la ei. Personalul foarte amabil si de mare ajutor in luarea deciziei. Cand o sa vreau sa schimb masina o sa fiti prima mea optiune. Felicitari pentru modul in care va tratati clientii.
Madalina Andreea
Madalina Andreea4 ani în urmă
Preturi exagerat de mari pentru masinile existente. Iar oamenii sunt increzuti si nu stiu sa comunice. Inca o data se dovedeste ca lucrul cu publicul nu este pentru toata lumea.
NikyPerceaYOUTB
NikyPerceaYOUTB5 ani în urmă
Ok oamenii, Vero un băiat de nota 20 care m-a scos dintr-o încurcătură cu o mașină lovita și reparata prost. E adevărat, ca preț nu sunt cei mai ieftini, dar pentru cei care doresc valoare și profesionalism, va spun ca merita!
Angelica Ene
Angelica Ene5 ani în urmă
Pentru cei care sunt interesați sa -și achiziționeze un autoturism la mana a doua aici e locul unde poate găsi ceea ce dorește plus ca beneficiază de niște facilități iar personalul este foarte amabil și care Îți sta la dispoziție cu toate detaliile. ..recomand celor care-i interesează o mașină buna la un preț bun..
Pascale Camelia
Pascale Camelia2 ani în urmă
Nissan micra III(K12) 1.2 16v
După nici o luna de schimb ulei am avut neșansa de a rămâne fără.......
Seby mihai
Seby mihai2 ani în urmă
Cuvântul care definește cel mai bine Hary auto este hotia !!!
Am incercat sa evaluez o masina pentru a fi folosita ca avans pentru alta cumpărată din parcul lor. Era vorba de un Ford Mondeo , 2.0 tdci din 2005, cu turbina defecta. Desi masina era impecabila la caroserie, cu totul functional ( am menționat ca accept orice verificare/tester, exceptând turbina), dotari aproape full, acte la zi, mi-a fost evaluată la 200-300 euro. Pai numai injectoarele costa atat....
Evaluarea a fost făcută de un individ, fara a vedea masina, la telefon, după îndelungi discutii si rugaminti (ca nu are timp, ca nu are baterie la telefon, ca nu e la birou,etc). Efectiv nu vroia sa-mi faca o estimare. Într-un final, a spus ca modelul asta nu-i interesează, desi au vreo 3 similare la vanzare in parcul lor.
Deci, in hoția lor, ofereau 300 euro, mai investeau 300 (turbina se vinde la Hary cu 900 ron, i-am întrebat), apoi o revindeau cu lejer 2500 euro. Ăsta nu mai e profit, asta nu e afacere, e japca. Personal, sa nu mai aud de ei !!!!
Update la răspunsul HARY AUTO : am dovezi privind discuția cu evaluatorul dvs si cu oferta penibila de 300 euro care confirma ca mințiți (iarăși) cu nerușinare.
Locații recomandate