/Prahova/Dealer auto

Asu Automobile Import

DN1B, Ploiești, România

Asu Automobile Import
Dealer auto
3.8
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X26W+23 Ploiești, România
+40 720 788 488
asuautomobile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
BO MI
BO MI2 ani în urmă
Aveti grija la autovehiculele pe care le achizitionati de la ei,neseriosi,neprofesionisti,nu iti ofera detalii despre autovehicul,nu iti spune ca daca ofera sau nu garantie doar daca citesti contractul,ceea ce nu prea iti ofera timp pentru asta...sunt mai rau decat bisnitarii din oborul auto Ploiesti,nu recomand 👎.
Gabriel Racz
Gabriel Racz2 ani în urmă
Un parc cu oameni si preturi corecte. Trebuie sa inteleaga toti ca nu vand masini noi. Este ilogic sa ai pretentii de nou la ceva SH. Profesionisti si corecti, orientati spre clienti. Recomand!
Vlad Mateescu
Vlad Mateescu2 ani în urmă
Am fost azi, de la București sa vad o mașină ce o au listata în oferte și ducandu-ma la birou am fost întâmpinat de un angajat nesimtit, ce mi-a vorbit gen "un om interesat suna înainte, nu vine asa aiurea, mașina e plecata cu sefu, vino luni dacă vrei". O atitudine greșită, o experienta de evitat !!!
Marius Ganea
Marius Ganea2 ani în urmă
Personal Foarte amabil, m-au ajutat cu înmatricularea! Am achiziționat un bmw 520 din 2011 si mi au oferit un plin de motorina! Recomand
Cristina Amiga
Cristina Amiga2 ani în urmă
Am achizitionat un Opel Corsa si sunt foarte multumita de alegerea facuta.
Body olteanu
Body olteanu2 ani în urmă
Samsari ! Bataie de joc! Am cumparat o masina de la ei, totul ok 2-3 luni pana mi a cerut resetare interval de service, atunci mi s a dat masina cu 100.000 de km inainte la km reali. Am pus un tester f bun care mi a confirmat cu probe pe care i le am trimis domnului Asu care a dat vina pe cei din Olanda. A refuzat sa imi dea diferenta de bani si a zis ca nici nu trebuie sa mai imi raspunda..Mergeti si luati de la oameni de acasa masini nu de la escroci! Pacat ca nu e lege cu km dati inapoi! RUSINE!
Gabor Sorin
Gabor Sorin2 ani în urmă
Vreau sa remarc profesionalismul și transparenta celor de la Asu, în mod special a dl Ciprian cel care se face "vinovat" de faptul ca am cumpărat acum 2 luni, a doua mașina de acolo. I-am ascultat sfatul și ma declar mulțumit de achizițiile făcute. Recomand și eu serviciile și calitatea mașinilor acestui parc!
Magdalena Mihaiu
Magdalena Mihaiu2 ani în urmă
Noi am avut o experienta plăcută cu acest dealer,am luat o mașină wolsvagen în octombrie și suntem mulțumiți,ne-au ajutat cu actele și cu tot ce a fost nevoie.Baietii foarte amabili ,au venit și ne-au luat de la gara!
Locații recomandate