/Prahova/Dealer auto

IMAXIM SRL

Strada Apelor, Ploiești 100184, România

IMAXIM SRL
Dealer auto
4.1
133 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
W3R2+G3 Ploiești, România
+40 244 545 019
imaxim.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petre168 zile în urmă
Vad prea multe stele primite,dar nu știu pentru ce ?!?!Tind sa cred ca toți cu recenzii bune sunt chiar angajații lor,eu unul am avut experiențe neplăcute de fiecare data.Mi au ținut mașini blocate în service prea multe zile fără sa rezolve mare lucru,ba chiar le am luat mai rău decât le am dus acolo. De aceea am renunțat la ei și nici nu cred ca voi mai colabora vreodată .Am lăsat o stea pentru ca altfel nu pot lăsa un comentariu, dar sincer nu merită...
Marian Stanciu
Marian Stanciu2 ani în urmă
Ma bucur ca am un service asa bun aproape de casa. Am fost la ei pentru mai multe probleme, toate rezolvate, sunt multumit de 5 stele.
Alina NEGOESCU
Alina NEGOESCU2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, sfaturi tehnice, promptitudine, voi fi un client fidel
Gabriel Alecu
Gabriel Alecu2 ani în urmă
Super profesionisti oamenii de la service. Atentie la detalii, promptitudine, rezolvare rapida, ...pe scurt o experienta f. buna pentru mine si masina mea!
Gabriel Ciobanu
Gabriel Ciobanu2 ani în urmă
Un DA mare pentru acest service. Din păcate am avut câteva ghinioane cu mașinile familiei și de fiecare data băieții ăștia m-au rezolvat. Locația este accesibila iar personalul este profesionist. Ca orice roman am cautat prețul cel mai bun iar la Imaxim am obținut întotdeauna un preț mai mic fără sa încerc sa negociez.
Ioan Dumitrescu
Ioan Dumitrescu5 ani în urmă
Competenta si seriozitate la aceasta unitate service . La recomandarea unui prieten am facut revizie totala plus vopsit la un Mitsubishi . Personal amabil si competent . Rezultat inpecabil . Recomand cu incredere .
Puiu Boiangiu
Puiu Boiangiu2 ani în urmă
Un servis cu personal devotat meseriei.
Mihaela Ene
Mihaela Ene2 ani în urmă
EDIT: La o zi dupa recenzia aceasta am fost sa imi iau masina. S-a rezolvat problema pentru care am dus-o in service.

De doua saptamani am masina la ei la reparat si inca nu stiu nimic concret. De doua saptamani nu au facut decat sa comande o piesa care aparent nici nu se potriveste pe masina si sa monteze o sonda lambda. Sun in fiecare zi si acceasi poveste (daca mi se raspunde la telefon) ca ma anunta maine ce are si ce e de facut. Cum e posibil ca un service care chipurile se respecta sa nu fie capabil in 2 saptamani sa spuna macar daca o poate repara sau nu si macar sa dea un timp estimativ. Sfat: aveti nevoie de masina repede, nu mergeti aici. O sa revin dupa ce o termina cu o recenzie finala, daca reusesc pana la urma sa o faca.
Creativity
Creativity2 ani în urmă
Am dus masina la ei pe platforma pt turbina defect, dupa ce au facut ei calculele mi-au spus ca ma costa 1100 lei, am fost de acord sa o repar la ei, dupa ce au reparato m-au sunat si au spus ca ma costa 1900 lei, i-am întrebat dece 1900 lei daca la inceput au spus 1100 si au zis sec ca a mai necesitat si alte reparații, am zis ok laso asa macar bine ca au reparato, am mers 2 ore cu masina, dupa 2 ore masina a inceput sa nu mai traga si sa piarda f multă motorina, masina era sa ia foc la semafor, i-am sunat am explicat problema au venit a doua zi sa tracteze masina au mai cerut inca 100 lei pt tractare si inca 400 lei pt inlocuirea a 2 furtune si ce au mai zis ei acolo. Ma duc iau masina plec cu ea a doua zi ma duc la munte si fac pana, si surpriza cand sa scot roata de rezerva lipsa, au furat roata de rezerva cricul cheia si surubul pt tractare, am sunat la ei nu au raspuns. Am fost la ei iar si ce sa vezi ei nu au luat nimic , toti ridicau din umeri
Nu recomand nimanui acest service.
La inceput au cerut 1100 lei
Dupa reparatie 1900 lei
La 2 ore se strica masina cer 100 lei tractarea plus alti 400 pt 2 furtune
Si paguba ca au luat roata de rezerva cricul cheia si cuiul de tractare

Am platit 2400 lei plus paguba.
ORIBILL
Locații recomandate