/Prahova/Dealer auto

IATSA Campina SA

Strada Nicolae Bălcescu 40, Câmpina 105600, România

IATSA Campina SA
Dealer auto
4.1
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4P7W+JC Câmpina, România
+40 723 315 337
iatsacampina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps IATSA Campina SA
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pleniceanu cristian
Pleniceanu cristian3 ani în urmă
Toba mica rupta, în concediu, rezolvat în 30 de minute cu 50 lei.
Personal foarte amabil
Vasile David
Vasile David3 ani în urmă
Mia schimbat filtrele de polen excelent. Mecanici foarte amabili. Mi-a cazut roata loganului meu din 2004, au folosit scotch si o surubelnita si aceasta sta si inca in ziua de astazi. Am doar o problema , odata am intrat pe usa garajului principala cu masina si sa stricat usa si mi-a spart parbrizul. Au si un automat excelent de cafea cu chipsuri si snack-uri. Al Dvs.~ Matei Ene
Mihai SOVAIALA
Mihai SOVAIALA3 ani în urmă
Nu au personal calificat pt masini mai premium.Sa nu sti sa reglezi o frana de mana la un audi b6 din 2001.Te pun sa cumperi cabluri si alte alea.Noroc cu grupurile de pe facebook.
Marius Zinveliu
Marius Zinveliu4 ani în urmă
În acel moment în care mi-am pierdut orice speranta ca în rețeaua Renault România mai exista profesioniști, dau peste IATSA Câmpina.
Pe scurt: după o bataie cruntă de joc din partea de la Serus Ploiești am ajuns, prin vocea clientului de la Renault la cei de la IATSA.
Celelalte service -uri la care am fost ar trebui să meargă să ia lecții de customer care și profesionalism în mecanica și electrică de la cei de la IATSA.
Multumesc de tot ajutorul. Ati castigat un client pe termen lung.
Olteanu Sorin
Olteanu Sorin4 ani în urmă
Angajați needucați, servicii execrabile. Am dus mașina la reparat pe RCA și acum nu se mai închide ușa. Ți se vorbește la per tu. Nu ai posibilitatea sa rezolvi vreo problema apărută pe parcurs cu vreun superior, cică au un singur sef care e plecat tot timpul.
Recomand să evitați.
Sorin Stoica
Sorin Stoica6 ani în urmă
Dezamagit complet de aceasta firma… Am facut de 2 ori aceasi reparatie, a doua la cateva zile distanta de prima. Firma se justifica dand vina pe piese de proasta calitate (fiind noi cu garanzie!) la care le-am schimbat din nou.

La nici 2 saptamani masina iar nu mergea cum trebuie, atunci decid sa ma duc la alt service la care platesc numai mana de lucru, piesele ramanand aceleasi.

Au trecut de 2 luni si masina merge perfect.

Morala: am platit de 3 ori mana de lucru si inlocuit de 2 ori piesa. Decideti voi daca este normal!
Danuț Brînzea
Danuț Brînzea2 ani în urmă
Am fost la așa-zișii profesioniști pentru a-mi face direcția. Și... "mi-au făcut-o praf"... Mi-a schimbat biletele, apoi spun ca au făcut și unghiul de fuga, dar volanul stătea la fel de "strâmb" cum stătea și pana sa merg la ei.
După o zi m-am reîntors la ei și cică o reglează... A urcat-o pe elevator și din doua chei "mi-a reglat" unghiul, dar de fapt acum sta volanul "strâmb" în partea cealalta... Nu recomand nimănui asemenea "profesioniști". 👎👎👎
Alin Posmagiu
Alin Posmagiu2 ani în urmă
Neseriozitate si lipsa de respect fata de client.Am vrut sa fac o programare ptr . a schimba distributia , si schimbul de ulei . Am trimis pe mail copia talonului , am asteptat o zi si nimic. Am sunat din nou si au promis ca intr-o ora voi avea oferta de pret si programarea , dar am asteptat zadarnic . Deci timp pierdut, si lipsa de profesionalism .
Locații recomandate