/Prahova/Dealer auto

Motor City Center

Strada Ștrandului 150, Ploiești 100189, România

Motor City Center
Dealer auto
3.4
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X353+5G Ploiești, România
+40 720 880 916
motors-city-center.dealer-mazda.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Motaneii albi
Motaneii albi2 ani în urmă
Dacă suni pentru o programare pentru revizie dai peste o voce feminină acra și isterică care-ți comunica că ea este un director și îți închide. De evitat.
Didi Ionita
Didi Ionita2 ani în urmă
Totul la superlativ. Felicitări
Emil Niculae
Emil Niculae2 ani în urmă
Reparatia masinii (CX5 2019) a decurs foarte rapid si am fost foarte multumit de reparatie . Comunicarea a fost foarta buna , fiind informat cu progresul reparatie . Recomand .
美國弗洛裡卡
美國弗洛裡卡3 ani în urmă
O reprezentantă în care ești perceput după ținută, sau după cum te cataloghează dealerul, făcându-te să te simți inferior, sau fără putere de a cumpăra automobilele din acest loc (citez : oricum mașinile se vând singure)... Păcat, chiar aveam bani să cumpăr, dar se pare că cei de aici, nu știu să vândă, spunându-mi că nu cred că-mi permit...
Codrut Radoi
Codrut Radoi5 ani în urmă
Am cumparat jenti si cauciucuri de iarna de la aceasta reprezentanta. Dupa doua saptamani de la comanda le-am putut lua. Doamna de la vanzari a fost foarte amabila deoarece m-a ajutat sa le iau sambata desi in mod normal era inchis. Am fost placut surprins ca am primit cauciucurile puse si echilibrate pe jenti.
Daniel Roman
Daniel Roman5 ani în urmă
Varza complet, vrei sa cumperi masina si vorbeste cu tine de parca ai gresit cu ceva. Recomand alt dealer.
Olteanu Cosmin
Olteanu Cosmin2 ani în urmă
Rezumând, băieții n-au nicio treaba, dpmdv sunt pe lângă subiect grav...
Fiind din Buzău, am schimbat local ambreiaj și volanta pt o Mazda 3 2018. În urma schimbării acestor piese (local în Buzău) mașină prezenta mici vibratii la pornirea de pe loc iar în urma discuției cu reprezentanții acestui service mi-au oferit ca rezoluție oferindu-se sa îmi schimbe cu alte piese noi ( alt cost de 9000 lei pana lângă cel inițial de acum câteva zile de 7500).

In primele 5 minute de discuție mi-am dat seama ca interlocutorul avea cunoștințe de contabil, nicidecum ca un reprezentant service Mazda.

Plus ca ora programata nu are nicio legătură cu realitatea. Ca și concluzie, juma de zi pierduta (am venit de la Buzau) pt o constatare de 5 minute efective din partea unor novici.
Sub nicio forma nu recomand.
Ale Kri
Ale Kri2 ani în urmă
Am pus o stea doar pentru ca altfel nu puteam posta.Cand cumperi un kg de cartofi la piata sunt mai draguti cu tine decat domnul cu care am vobit astazi.La sfarsit ar fi trebuit sa-mi cer scuze pt ca l-am deranjat.DE EVITAT ACEST DEALER!!!
Locații recomandate