/Prahova/Dealer auto

RK Automobile

DN1B, Ploiești, România

RK Automobile
Dealer auto
2.9
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X26V+5J Ploiești, România
+40 769 353 404
radoautomobileph.autovit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Andreea Spirleanu
Andreea Spirleanu2 ani în urmă
Suntem o familie cu 3 copii din Brașov, inima Transilvaniei. Am ajuns la acest parc auto ținând cont de recomandarea unei cunoștințe; suntem foarte mulțumiți atât de mașina achiziționată cât și de serviciile oferite odată ajunși acolo: amabilitate, transparenta, răbdare, promptitudine în ceea ce privește pregătirea documentelor, etc.
Multumim, si cu siguranță vom reveni atunci când dorim o schimbare!
Eugen Gana
Eugen Gana2 ani în urmă
Am luat un VW Polo hidramat pentru sotie in urma cu cateva luni. Am primit sfaturi bune, raspunsuri la tot ce-am intrebat, ne-am inteles si la pret. Totul super civilizat si nemteste de corect. Din ce-mi amintesc, doar cafeaua din partea casei putea fi mai buna. :) Dar masina arata impecabil si merge brici si azi, fara probleme. Acum sunt cu ochii pe ce mai aduc, ca sa-mi iau un 4x4 pentru mine. Cu masina nu am emotii, sunt sigur ca o sa fie ok. Sper doar sa fi schimbat cafeaua. O sa vedem. Va tin la curent :)
Cristina Dumitru
Cristina Dumitru2 ani în urmă
O experiență plăcută de când am venit în acest parc. Mi s-au explicat anumite lucruri ce la parcurile de vizavi nu ai fi văzut. Te primesc cu căldură și pleci extrem de mulțumim cu autoturismul. Recomand cu încredere.
House Pipe Confort
House Pipe Confort2 ani în urmă
Masinile sunt peste nivelul pietei,iar baieti foarte profi. Am achizitionat doua masini pentru firmă, la recomandarea lor. Sunt foarte multumit de colaborare si ii recomand cu drag.
Elena Alina Lacatus
Elena Alina Lacatus2 ani în urmă
Felicitări!!!
Oameni profesioniști la care vom apela de fiecare dată cu cea mai mare încredere!
Succes si toate cele bune!
Alexandru Vasile
Alexandru Vasile2 ani în urmă
Nimic nu arată ca în poze , bați sute de kilometri până acolo pentru o mașină, și ajungi acolo și nici ușa la mașină nu se deschide măcar.
Mai toate mașinile de acolo sunt vai de ele au preț redus dar pe lângă preț mai bagi în mașină cel puțin 1000 de euro , sunt mașini mâncate de rugină, nu se merită.
Ciprian Niculita
Ciprian Niculita2 ani în urmă
Niste excroci,feriti va de locul asta.mi a cerut taxa pentru dosar la banca dar nu specifica ca daca nu iti aproba banca imprumut pierzi cei 300 de lei.nu mi a dat chitanta,nu mi a dat nimic pt cei 300 de lei si m a sunat peste cateva ore ca nu mi aproba creditul cu toate ca la telefon mi a spus ca nu sunt probleme si daca ai alte credite.deci nu platiti cei 300 de lei ca ramaneti fara ei exact ca mine.
John Doe
John Doe2 ani în urmă
Un cioban de oraș, fără cei 7 ani de acasă. Când am avut niște nelămuriri cu privire la anumite detalii despre o mașină, in urma facturii cu care a achiziționat-o din Germania, gen probleme motor, lampă bord aprinsă, vândută pentru export, vândută doar pentru dezmembrări etc., a început să strige că îl jignesc cu ceea ce scria pe factură și că oricum nu-mi mai vinde mașina, pentru că pun astfel de întrebări, că el e Neamț și neamțul e cinstit.
Nu recomand sub nici o formă! Mai bine cumpărați mașina din piață decât de la ăștia cu vrăjeală de Ferentari.
Locații recomandate