/Galati/Dealer auto

Auto Geist

Strada Brailei, nr.237, km 6, DN2B, Tirighina, 800628, România

Auto Geist
Dealer auto
4.5
214 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CX4P+P9 Galați, România
+40 756 093 505
autogeist.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ro maniza
Ro maniza2 ani în urmă
Am cumpărat un autoturism din 2017 de la ei. Audi. Personal neprofesionist, nepoliticos si atotștiutor cand de fapt habar n-au. Le-am dat patru stele pentru discount, patroni si sticla de vin oferită.
Daniel Constantin
Daniel Constantin2 ani în urmă
Am cumparat astazi 22.04.21 o masina Dacia Sandero Stepway. Esti intampinat cu profesionalism, cu ospitalitate, esti lasat sa verifici asa cum vrei masina, fara a intampina vreo problema, ba chiar iti sunt respectate cererile speciale, poti discuta lejer cu cei aflati aici, si accepta orice problema la discutie. Consultantii de aici te ajuta cu orice informatie, orice nelamurire. Iti ofer toate actele masinilor si chiar sunt foarte ok. M-am simtit ca intr-o reprezentatie adevarata. Asa da. Revin cu detalii despre functionalitatea masinii peste cateva luni. Sper ca va fi ok. Per total, Multumesc Auto Geist!!!
Fabio Zheng
Fabio Zheng2 ani în urmă
masinile si personalul ok, doar au omis ceva important in ceea ce priveste garantie, faptul care m a condus sa nu mai cumpar masina desi aveam platit avansul
Loredana Maria
Loredana Maria3 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea acest dealer. Angajații sunt foarte bine pregătiți în domeniul în care activează, sunt extrem de amabili și oferă toate informațiile de care ai nevoie.
De asemenea, sunt foarte serioși în privința garanției pe care o oferă și își respectă clienții.
Pe o scară de la 0 la 10 le-aș da nota 20.
Radu Diaconu
Radu Diaconu4 ani în urmă
Am cumparat de la ei o masina in octombrie si in aprilie m-au sunat sa ma intrebe daca sunt multumit. Mai rar asa ceva. Sunt seriosi si ofera masini bune - a mea cel putin nu a avut probleme, 10 mii de kilometri pe toate drumurile si in toate conditiile fara nici o problema. Nu prea am ce sa le reprosez - poate doar faptul ca pachetul de revizie oferit gratis nu a inclus si filtrul de aer, dar nu e ceva sa justifice o "depunctare". Baietii fac o treaba foarte buna, isi verifica si isi cunosc masinile, si merita 5 stele.
Madalin Miron
Madalin Miron5 ani în urmă
Mașini cu daune, te pun pe drum apoi spun ca ei nu se pricep la mașini....
Christian Eduard
Christian Eduard2 ani în urmă
Ii acord trei stele deoarece este o diferenta mult prea mare intre postarile de pe internet si ceea ce gasesti la fata locului. In primul rand preturile sunt supraestimate pentru calitatea lor. Am vrut sa iau un Sandero la 7000€, dar cand am ajuns si am vazut-o m-am rasgandit. Masina aia nu facea mai mult de 6000€, cu indulgenta. Stiti vorba aia romaneasca "Pe afara vopsit gardu si inauntru leopardu", exact asa m-am simtit eu cand am vazut masina. In poze arata superb, zici ca era noua, dar la fata locului cand am vazut-o..... , era zgariata in vreo 3 locuri si zgarieturi vizibile, interiorul tocit, plina de praf, cred ca masina aia nu a mai fost spalata de cand a ajuns in acel "parc auto". O alta problema este faptul ca din vreo 50-100 de masini cate erau acolo, cu exceptia la 1 sau 2, toate erau pe diesel. Nu am o probslema cu masinile diesel dar consider ca intr-un parc auto ar trebui sa existe mai mult de 2 masini pe benzina, poate sa existe chiar si masini electrice si pe gpl sau hibride tocmai ca sa ai de unde alege. Pe langa faptul ca preturile erau exagerat de mari pentru ce ofereau, nici nu aveai de unde alege o masina mai noua ca si varsta. Majoritatea erau din 2008-2010. Am gasit foarte putine modele peste anul 2010. Ca o parere finala, raportul pret-calitate, nu se respecta. Se cer niste preturi exagerate pentru ce se ofera.
Tata iulian
Tata iulian2 ani în urmă
Salutare AutoGeist! Va urmăresc cu atenție de ceva timp atât clipurile de pe YouTube și va vizitez destul de des parcul!! Sunt foarte plăcut impresionat de cum evoluați și chiar puneți suflet în cea ce faceți. Modernizarea și investițiile în parc spun totul despre voi! Nu am achiziționat nici un autovehicul de la voi dar am cunoștințe și amici care au cumpărat de la voi și sunt mulțumiți de mașini. Sunt interesat în viitor de schimbarea actualei mașini din dotarea familiei și mă gândesc serios să iau de la voi. Doresc la toată echipa sărbători fericite și sănătate la familii, numai bine! Spor
Locații recomandate