/Galati/Dealer auto

Spectre Automobile

Drumul de Centură 36, Galați 800402, România

Spectre Automobile
Dealer auto
4.5
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2Q4+MW Galați, România
+40 747 701 701
spectreautomobile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Mihalascu
Marius Mihalascu2 ani în urmă
Acum 10 ani, prin aceasta societate mi-am schimbat gândirea in privința achiziției unui autoturism SH. Cu aceeași bani alocați unei mașini noi am achiziționat la acea vreme un model de mașina mult superior la ceea ce puteam achiziționa ca auto nou. Intre timp tot la ei am schimbat acea mașina cu alta, iar acum am repetat acțiunea pentru a treia oară. 👍
Tot ceea ce m-a determinat sa-mi schimb părerea despre autoturisme SH, si sa achiziționez așa ceva, a fost deschiderea lor in comunicare, in ați oferi toate detaliile despre autoturismele la vânzare, toate documentele aferente mașinii respective pana la acea data, iar toate acestea tocmai pentru a lua decizia corecta. Apreciez foarte mult aceasta deschidere, care te face sa te simți sigur in a lua o decizie corecta. Nu întâlnești astfel de atitudine in multe locuri.
Raport calitate/ preț excelent, profesionalism si atitudine pozitivă!
Continuați tot așa! Voi veni si a patra oară tot la voi! Mult succes!
Claudia Tibichi
Claudia Tibichi2 ani în urmă
Sunt țepari!!!
Am achiziționat de la ei o mașină care după doua zile ne-a pus viața în pericol, oprindu-se brusc pe DN2, fără să se aprinda niciun martor in bord înainte.
Vrem să o returnam, iar ei găsesc scuze penibile pentru a nu ne restitui banii.

Nu recomand sa treacă nimeni prin ce trecem noi.
Strangem bani un an, ca la sfarsit niste hiene sa profite de pe urma lor.
Florin Diaconu
Florin Diaconu2 ani în urmă
Cea mai buna firma de vânzări auto din județul Galati . Cele mai bune mașini și cele mai bune prețuri . Recomand cu drag !!!
Ana Alexandrescu
Ana Alexandrescu2 ani în urmă
O experienta foarte placuta de cumparare a unui Renault Grand Scenic impecabil. Profesionisti adevarati, oameni minunati. Ii recomand calduros!
Radu M
Radu M2 ani în urmă
Sunt multumit de achizitia facuta, nu m-am inselat in privinta lor, iti ofera toate informatiile de care ai nevoie, masina a fost in regula, fara surprize neplacute, m-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, recomand tuturor care vor sa-si ia o masina sh sa apeleze la ei si sa nu aleaga bisnitarii de masini ca sigur iau teapa in stil romanesc. Totul a corespuns cu ce exista in baza de date a producatorului. Tineti-o tot asa si sa aveti vanzari multe!
Hannibal Gaming
Hannibal Gaming2 ani în urmă
Recomand cu drag aceasta firma pentru persoanele care doresc sa achizitioneze o masina verificata, fara accidente si impecabila la preturi super accesibile.Au dat dovada de profesionalism si implicare in furnizarea tuturor informatiilor necesare achizitiei si folosirii autoturismului, inclusiv in acordarea creditului pentru finantare. ( Am primit acordul de la TBI Money in 2 ore). Multumim mult si spor la vanzare in continuare!
Vornicu Gabriel
Vornicu Gabriel2 ani în urmă
Nu știu cum a fost la alții, dar eu am fost tractat de platforma de doua ori din cauza bunei functionari a mașinii.

Update după răspunsul dumneavoastră :
Acesta este și motivul esențial pentru care nu recomand, nu vă asumați responsabilitatea. Nu respectați multe din cele ce trebuie respectate(omenește vorbind). Faptul că mașina a fost luată pe numele mamei nu-mi interzice să vă las o recenzie pentru felul în care ați gestionat situația.

P. S. Cine citește asta, mai căutați, ei nu sunt rezolvarea dacă voi căutați o mașină.
Scafes Alex
Scafes Alex2 ani în urmă
Raport calitate/ preț excelent, profesionalism si atitudine pozitivă
Locații recomandate